Телеканал "1+1" розкрив повний зірковий склад проекту "Танці з зірками"

Телеканал "1+1" розкрив повний зірковий склад проекту "Танці з зірками"

Сергій Бабкін / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Грандіозна прем'єра оновленого легендарного проекту відбудеться 27 серпня о 21:00.

У яскравому промо-ролику на телеканалі "1+1" було розкрито ім'я десятої зірки, яка буде боротися за перемогу в парі з професійним танцюристом у шоу "Танці з зірками". На головний паркет країни вийде відомий співак і тренер "Голосу країни-7" Сергій Бабкін.

Популярний співак уже має танцювальний досвід: у школі Сергій кілька років відвідував гурток бальних танців і навіть займався фігурним катанням. Але чи зможе артист підкорити серця глядачів і суворих суддів, дізнаємося вже зовсім скоро.

Сергій Бабкін – український музикант, актор, автор і виконавець власних пісень, учасник гурту "5'Nizzа", автор легендарного хіта "Я солдат" і тренер сьомого сезону вокального проекту "Голос країни".

Таким чином, став відомий повний склад учасників оновленого проекту "Танці з зірками", до якого увійшла співачка і тренер "Голосу. Діти-4 " Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, актор і учасник "Ліги Сміху" Юрій Ткач, співачка і тренер "Голосу. Діти-4" Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталія Холоденко, співачка Камалія, "суперблондинка" Оля Полякова, співак і тренер "Голосу країни-7" Сергій Бабкін.

Зазначимо, що в рамках #танціззіркамиchallenge протягом кількох місяців найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу передавали одне одному танцювальну естафету, публікуючи яскраві та кумедні відео у своїх соціальних мережах, і таким чином запрошуючи артистів до участі у "Танцях з зірками" на телеканалі "1+1". З ким у парах вийдуть на паркет зірки, глядачі дізнаються незабаром.

Оцінювати запальні танці учасників проекту будуть улюбленець публіки і тренер "Голосу. Діти-4" Monatik, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма.

Кожен охочий зможе на власні очі побачити магічний світ танцю та відчути атмосферу найбільш грандіозного розважального проекту країни, придбавши квитки на прямі ефіри за цим посиланням.

Новий сезон легендарного проекту "Танці з зірками" вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими неперевершеними декораціями.

Дивіться прем'єру оновлених "Танців з зірками" 27 серпня о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація