Телеканал "1+1" розкрив секрети другого сезону "Останнього москаля"

Телеканал "1+1" розкрив секрети другого сезону "Останнього москаля"

Горбунов зіграє одразу дві ролі у продовженні «Останнього москаля» / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Юрій Горбунов зіграє одразу дві ролі в серіалі.

Телеканал "1+1" випустив відеофрагмент, у якому розкрив подробиці другого сезону найрейтинговішого продукту останніх років, "файної патріотичної комедії" "Останній москаль". За сюжетом, у рідне село повернеться батько Валери, рідний брат-близнюк Івана Петрука, московський бізнесмен Дмитро. Роль брата-близнюка Дмитра, як і роль дядька Івана, виконав відомий український актор Юрій Горбунов.

Горбунов зіграє одразу дві ролі у продовженні «Останнього москаля» / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Повернення Дмитра у рідне село через 20 років стало подією для Великих Вуйок. Сам московський бізнесмен також не зміг залишитись осторонь тих подій, які відбулись у колоритному карпатському селі, і став втручатись не тільки у життя свого рідного сина Валери, але й у його роман із шкільною вчителькою Ксенією, почав будувати плани на майбутнє свого сина.

"Я хочу, щоб ти став головною людиною у Карпатах. Ми там побудуємо котедже містечко, ресторан, горнолижну трасу. Ти готовий?" - перше, що запитає батько Валери, багатий московський бізнесмен Дмитро після повернення у Великі Вуйки.

Над створенням серіалу працювала велика команда 1+1 Production. / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Жителі села будуть чинити опір таким рішучим діям Дмитра Петрука, а його син Валера постане перед вибором – чию ж сторону прийняти  - рідного батька чи села Великі Вуйки, яке він встиг так полюбити і у якому з ним трапилось стільки подій.

Автором ідеї та сценаристом української комедії, як і в першому сезоні, виступив Микола Куцик, режисер - Семен Горов. У другому сезоні серіалу "Останній москаль" заплановано 16 серій.

Головні ролі виконають Ігор Скрипко (москаль Валєра), Юрій Горбунов (дядько Іван), Юрій Горбунов (московський бізнесмен Дмитро), Володимир Горянский (голова селищної ради), Галина Безрук ( вчителька Ксенія та перше кохання москаля Валєри).

Над створенням серіалу працювала велика команда 1+1 Production.

Нагадаємо, Ольга Сумська знялась у серіалі "Останній москаль-2".

Повʼязані теми:

Наступна публікація