Телевізійна прем'єра фільму "Слуга народу-2" відбудеться до Дня Незалежності України

Телевізійна прем'єра фільму "Слуга народу-2" відбудеться до Дня Незалежності України

Фото: прес-служба каналу "1+1"

В ефірі "1+1" покажуть повнометражну стрічку від студії "Квартал 95".

До Дня Незалежності України телеканал "1+1" покаже довгоочікувану прем'єру повнометражного фільму студії "Квартал 95" "Слуга народу-2", який з успіхом пройшов в кінотеатрах взимку 2016-го року. Цікаво, що досі фільм не можна було подивитися в Інтернеті, оскільки правовласникам вдалося уникнути піратського витоку фільму в Мережу.

До слова, за даними Національного союзу кінематографістів України, фільм "Слуга народу-2" зібрав близько 11,5 млн грн тільки за перші 10 днів прокату в кінотеатрах. За цей час його подивилося більше 158,5 тисячі українців. Картина стала одним з лідерів за кількістю касових зборів серед фільмів локального виробництва і отримала позитивні відгуки глядачів і кінооглядачів.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Після прем'єри на телеканалі "1+1" фільм "Слуга народу-2" можна буде побачити на офіційному YouTube-каналі студії "Квартал 95".

Фільм "Слуга народу 2" - це продовження історії народного президента, розказаної в популярному однойменному серіалі. За сюжетом, президент Василь Голобородько при владі вже майже півроку. Економічна ситуація в країні погіршується, ціни зростають, національна валюта знецінюється. Кредит народної довіри до президента стрімко падає.

Зйомки другого сезону "Слуга народу" вже розпочато

Зйомки другого сезону "Слуга народу" вже розпочато

Для стабілізації ситуації в країні, Голобородьку необхідно отримати фінансову допомогу МВФ у розмірі 15 мільярдів євро, яку можуть надати, якщо в Україні будуть введені реформи і ухвалені антикорупційні закони. Однак Верховна Рада, якою таємно керують олігархи, блокує голосування щодо пакету цих законів. Щоб реалізувати свої плани, Президент вирушає в поїздки Україною. Він побуває в Харкові, Одесі, Запоріжжі та у Львові. На нього чекає велика кількість пригод, випробувань і навіть переслідування "тітушок".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, восени на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра другого сезону серіалу, який отримав назву "Слуга народу. Від любові до імпічменту". Зараз серіал на етапі знімань. У нових 24 серіях продовжиться боротьба чесної команди Василя Голобородька, вчителя історії, який волею долі став президентом, і олігархів.

У президентській команді з'явиться новий радник, а телеглядачі ближче познайомляться з родиною Василя Петровича - його батьками (Наталія Сумська і Віктор Сарайкін) і сестрою (Катерина Кістень). Крім того, в нових серіях на телеглядачів чекають кілька ліній кохання. Крім подій, викладених в повнометражному фільмі "Слуга народу-2", в серіалі покажуть попередні пригоди президента і колишнього прем'єр-міністра, а також - продовження цієї історії. Крім того, в серіалі буде відображена актуальна тема безвізу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація