Тіна Кароль мешкала у Палаці "Україна" протягом київських концертів

Тіна Кароль мешкала у Палаці "Україна" протягом київських концертів

Для співачки там обладнали окрему кімнату.

Українська зірка Тіна Кароль майже тиждень жила у Палаці "Україна", у якому для цього обладнали спеціальну кімнату, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Артистка цього тижня давала рекордних сім концертів поспіль. Минулого четверга, 2 листопада, відбулися останні два виступи Кароль у столиці. Часу на відпочинок та навіть сон не було, тому співачка  вирішила економити час на дорогу додому і тимчасово змінила місце проживання.

У "кімнаті Кароль" було все необхідне для повноцінного життя: спальня, окрема кімната для гостей, гримерка і душова.

Тіна Кароль прожила п'ять днів у Палаці "Україна", аби дати рекордну кількість концертів у Києві

Тіна Кароль прожила п'ять днів у Палаці "Україна", аби дати рекордну кількість концертів у Києві

В кімнату, де спала Кароль, привезли спеціальне ліжко з підігрівом матраца для того, щоб співачка могла швидко відновитися після концерту.

Напередодні фінальних концертів в Києві організатори туру провели екскурсію для програми "Сніданок з 1+1", де показали тимчасовий притулок Кароль. За словами організатора, нічого надприродного співачка не просила, з напоїв пила лише окріп з лимоном і дотримувалася суворої дієти.

Тина Кароль обновила свой Viber Public

Опубликовано ТИНА КАРОЛЬ 3 ноября 2017 г.

Сьогодні вранці Тіна Кароль також оновила свій Viber Public, виклавши ролик, де видно, як співачка після концерту лягає спати в своїй "кімнаті".

Нагадаємо, Тіна Кароль виступала в Києві в рамках свого всеукраїнського туру на підтримку альбому "Інтонації". Співачка виступить у 35-ти містах України, давши понад 55 концертів. Тур розпочався 24 серпня в Кам'янці-Подільському і триватиме до кінця березня наступного року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація