Тіна Кароль на даху консерваторії репетирує виступ до Дня Незалежності

Тіна Кароль на даху консерваторії репетирує виступ до Дня Незалежності

Фото: instagram.com/tina_karol

Алан Бадоєв вигадав оригінальний виступ для артистки.

Співачка Тіна Кароль, яка випустила нетиповий для себе кліп, знятий в США, старанно готується до свого виступу на День Незалежності.

Як відомо, Тіні дісталася важлива місія – вона виконає Гімн України на "Ходу Гідності". Днями Кароль разом із постановником ходу Аланом Бадоєвим прорепетирувала свій номер. І не де-небудь, а на даху консерваторії!

Фото: instagram.com/alanbadoev

Про це Бадоєв повідомив на сторінці у Instagram.

"Так багато людей говорили: "Це неможливо, не вийде, не можна! Зрештою, Тіна не погодитися лізти на дах консерваторії... І ось ми на ньому і вже репетируємо і кадр буде грандіозний, такий як був уві сні! Потрібно вірити в свої бажання, не дозволяйте розтягувати на компроміси ваш задум і все вийде! Дякую, Тіно, за підтримку, артистичний авантюризм і безстрашність", - прокоментував фотографії Бадоєв.

Фото: instagram.com/alanbadoev

Нагадаємо, що окрім Тіни Кароль на "Ходу Гідності" до Дня Незалежності візьмуть участь п'ять оркестрів, українські зірки світової оперної сцени, 18 піаністів і народні артисти України. Також участь у події візьме ONUKA – Ната Жижченко співатиме в урочистій частині заходу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація