Тіна Кароль показала, як тонула, підривала, ходила по воді і палила готель у новому кліпі

Тіна Кароль показала, як тонула, підривала, ходила по воді і палила готель у новому кліпі

Фото: Прес-служба Тіни Кароль

Співачка показала, як створювався такий масштабний проект.

18 вересня українсьтка співачка Тіна Кароль представила новий альбом "Найти своих", а напередодні прем'єри співачка випустила кліп-трилогію з однойменною назвою.

А буквально вчора на YouTube-каналі співачки вийшов документальний ролик "Making of Найти своих" про те, як створювався такий масштабний проект. Режисером ролика виступила Аліна Симоненко.

Фото: Прес-служба Тіни Кароль

Такою артистку не можна було й уявити: ексклюзивні кадри зі знімань кліпу-трилогії дозволяють глядачеві зазирнути туди, куди зазвичай вхід заборонено - на знімальний майданчик.

Фото: Прес-служба Тіни Кароль

Але Тіна не була б собою, якби в цьому блокбастері не залишалася зворушливою і одночасно сильною дівчиною. У документальному ролику творча команда ділиться, як їм вдалося зав'язати все так, щоб з трьох пісень вийшла одна цілісна історія, велика, як за масштабом, так і за своїм змістом.

Ми тонули, падали, вибухали, літали, ходили по воді, воювали, рубали сокирою, калічили винних. Чого тільки не робили на знімальному майданчику. Використовували найбільший 100-метровий кран в Україні, щоб змусити транспортний засіб левитировать

прокоментував створення кліпу режисер Стас Морозов.

Трилогію "Найти своих" знімали 5 днів. І кожен новий день - новий виклик, новий ривок вперед. Автомобіль, що звисає з мосту, з десяток каскадерів, басейн замість озера, понад 60 образів для акторів другого плану, і тільки вона - в ультра модному вбранні від британського дизайнера David Koma виглядає так, немов насправді їй потрібно тільки одне - заспівати і "знайти своїх".

Саундпродюсер Євген Філатов, який працював разом з Тіною над музикою в трилогії, наполіг на записи симфонічного оркестру і створенні ретро-стилістики для пісні "Небо".

Ми створили образ, коли артист ще не заспівав ні слова, але ти вже відчуваєш, що ти в якомусь інтер'єрі. Потрібно було створити простір, щоб повністю занурити глядача

заявив Євген

І, звичайно, фірмовий почерк співачки - смуток упереміш з надією, рівно так вона читає вірші в пісні "Човник", і пластикою танцю розповідає історію, яку для цієї композиції придумав хореограф-постановник Анатолій Сачивко.

Трилогія "Найти своїх" схоже стане титулованою роботою співачки.

Дивно, як вона пише пісні ніби як про себе, і співає начебто як про себе, а відгукується це в скердцах такого величезного кількостей людей. Це любов і щастя, коли це набуття трапляється - надовго, назавжди, і залишиться після тебе

заявив менеджер співачки Павло Орлов

Повʼязані теми:

Наступна публікація