Тіна Кароль розповіла, як посватала рідного брата до сестри Ірми Вітовської

Тіна Кароль розповіла, як посватала рідного брата до сестри Ірми Вітовської

Фото: Світське життя

Співачка повідомила, наскільки близько спілкується з братом.

Українська популярна співачка Тіна Кароль, яка нещодавно поділилася подробицями навчання сина у Великій Британії, зізналася, що перебуває у тісних стосунках з Ірмою Вітовською, йдеться у "Світському житті".

Виявилося,що  рідний брат артистки є чоловіком сестри акторки Ірми Вітовської. Але за словами, Кароль зустрічаються вони не часто, бо у всіх різні графіки.

Фото: Світське життя

Також співачка пригадала, як сватала брата Станіслава до сестри Ірми Вітовської, Наталії.

"Я пам'ятаю, як ми їх сватали. Ми приходили просити вийти заміж Наталку, сестру Ірми за Стасіка, мого брата. Ми прийшли всією родиною просити, аби вони згодились віддати свою квіточку", - зауважила Кароль.

Як зазначила артистка, сватання було серйозне, з усіма традиціями, а з Ірмою Вітовською вони наразі у тісних стосунках.

"Я навіть шукала по хаті, чи нема гарбуза ніде. Ми у тісних стосунках і я її шанувальниця, ще коли вона грала в "Лесі і Ромі". Я постійно дивилась по телебаченню цей серіал і коли я сьогодні бачу цю справжню Ірму деколи за столом, то думаю: "О, я коло зірки", а вона мені те саме говорить", - зізналася Тіна.

Тіна Кароль розповіла про особистий досвід створення одягу та курйози під час туру "Інтонації"

Тіна Кароль розповіла про особистий досвід створення одягу та курйози під час туру "Інтонації"

Відомо, що багато родичів іноді не користуються, а навпаки намагаються віддалитися від своїх зіркових рідних, щоб просто не користуватися прізвищем, однак брат Тіни Кароль не цурається прізвища сестри, але і не користується цим.

"Я розумію, що такий ніби фантом Тіни Кароль тисне на нього. І в суспільстві він не може бути тим, ким хоче, він завжди мусить думати через призму мого імені. Я йому за це дуже вдячна і розумію, наскільки це складно бути братом Тіни Кароль, а не Станіславом Ліберманом", - зазначила співачка.

Брат Тіни Кароль - юрист. Як зазначила сама зірка, він отримав якусь супервищу освіту у Харкові і допомагає людям спрявлятися з їхніми юридичними проблемами у суді.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль розповіла, як писала колишнім, аби "бриніло в душі".

Повʼязані теми:

Наступна публікація