Тіна Кароль випустила свою червону помаду

Тіна Кароль випустила свою червону помаду

Помада продаватиметься на всіх концертах співачки.

Українська співачка Тіна Кароль випустила червону помаду свого імені.

Від 26 вересня помада продаватиметься на всіх сольних концертах співачки під час всеукраїнського туру в підтримку альбому "Інтонації".

Тіна Кароль брала участь на всіх стадіях розробки помади: від вибору правильного червоного відтінку і віддушки до дизайну флакона і упаковки. Червона помада випущена співачкою під власним брендом. Ціна помади - 299 гривень.

Помада Тіни Кароль має особливий червоний колір, який унікальним чином підлаштовується під будь-який кольоротип і пасує як білявкам, так і брюнеткам. Під час вибору бази помади був зроблений акцент на її властивості догляду. Маючи кремову текстуру, помада добре зволожує і живить ніжну шкіру губ, завдяки маслу какао і авокадо.

Помаду виготовляли за спеціальним замовленням співачки в Білорусі.

Слоганом рекламної компанії стала фраза співачки "Залиш свій автограф". Як відомо, червона помада давно стала візитною карткою Тіни Кароль.

Сьогодні співачка оновила свій Viber Public, виклавши відеоролик бекстейджу знімань реклами помади.

Нагадаємо, всеукраїнський тур Тіни Кароль стартував у День Незалежності в Кам'янці-Подільському.

Нинішній тур Тіни Кароль стане наймасштабнішим в історії співачки. Кароль виступить у 35-ти містах України, давши 55 концертів. У Києві співачка дасть п'ять сольних концертів поспіль на сцені палацу "Україна" 29, 30, 31 жовтня та 1, 2 листопада.

Повʼязані теми:

Наступна публікація