Тіна Кароль з шестирічним сином вперше за останній час знялися у фотосесії

Тіна Кароль з шестирічним сином вперше за останній час знялися у фотосесії

Кароль з сином знялися в передноворічному фотосеті / Фото: Теленеделя

Співачка випустила святковий фотосет перед Новим роком.

Українська зірка Тіна Кароль, яка старанно репетирує свій завтрашній сольник, третій рік поспіль прикрашає святкову обкладинку журналу "Теленеделя" з новорічною телепрограмою.

Цього разу видання опублікує відверте інтерв'ю Кароль і нову фотосесію з її шестирічним сином. У інтернет вже виклали обкладинку нового номера і один кадр з фотосету.

Фанати співачки радіють, адже це перша фотосесія підрослого Веніаміна із зірковою мамою, останній раз Веня з'являвся на сторінках глянцю, коли йому було 2 рочки.

Веня позує фотографу в одязі із зимової колекції Dolce&Gabbana Kids, яка була створена дизайнерами за мотивами різдвяних італійських казок.

Кароль з сином знялися в передноворічному фотосеті / Фото: Теленеделя

"Тіна Кароль у всьому бездоганна: завжди професійна, завжди стильна, для багатьох людей приклад життєлюбства і стійкості - недарма була визнана "Кращою співачкою року", - пише журналіст видання. - У переддень Нового року ми поспілкувалися зі співачкою, яку знає і любить вся країна, але ми говорили лише про особисте, про те, що завжди залишається за кадром"

Журнал виходить якраз до сольного концерту співачки "Сила любові і голосу" в Києві, і буде продаватися до самого Нового року.

Як раніше повідомляли українські ЗМІ, всі квитки на майбутній концерт на біс народної улюблениці продані ще кілька тижнів тому, на сольнику очікується небувалий аншлаг.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Повʼязані теми:

Наступна публікація