Тіну Кароль дратували залицяння від учаників "Голосу країни" заради подальшої участі у проекті

Тіну Кароль дратували залицяння від учаників "Голосу країни" заради подальшої участі у проекті

Фото: Світське життя

Артистка робить акцент виключно на професійних стосунках із підопічними.

Тіна Кароль є тренером-рекордсменкою за кількістю перемог у проектах "Голосу країни" та "Голос.Діти", йдеться у "Світському житті. Рік голосу".

Артистка перебуває у кріслі вже сьомий сезон поспіль, якщо порахувати і дитячі, і дорослі шоу. На рахунку зірки вже чотири перемог у них.

За словами виконавиці, участь у цих вокальних першостях для неї є  високою іміджевою щаблиною. Крім того, Тіна зізнається: їй подобається допомагати учасникам відшукати себе.

Під час проекту хлопці-конкурсанти приділяли зірковій наставниці чимало уваги. У відповідь на цю тезу Осадчої Тіна спочатку віджартувалаcя фразою: "це значить, що моя квітка ще не зів'яла". Але потім зізналася: залицяння від підопічних дещо дратували її.

"Вони мене дратували цим. Це така, нібито, зухвалість. Я тобі давала шанс чи натяк, щоб ти так думав? Згадай, де ти, де я. Ти прийшов на "Голос", я твій тренер, ти – учасник. Мене оці усі їхні розмови трошки реально виводили із себе.", - пригадує артистка,  додаючи, що у таких випадках часто розуміла, що це – не її людина. Особливо це траплялося, коли професійні розмови сходили нанівець, або зовсім не складалися.  

Катерина припустила, що парубки прагнули звабити Кароль, аби та вела їх далі по проекту. Тіна у відповідь на це, заявила, що саме так і вважає.

У прямих ефірах та інших етапах "Голосу" артистка поставала у розкішних сукнях британського дизайнера, які розрізами підкреслювали її струнку фігуру. Кароль стверджує: будь-яка дівчина у такому вбранні буде гарною.

Під час "вокальних боїв" учасники команди Тіни виконували пісні 90-х. За словам співачки, деякі учасники, наприклад, Галина Шкода, не знала пісню Білик "Одинокая". Це було для наставниці шоком.

"У мене аж щелепа відпала: як? Ти не знаєш цю пісню? Це ж –хіт. Ірина Білик – це фея любові, для мене це так. Мені насправді захотілося, щоб вони їх знали. Хто знає свою історію, має майбутнє", - підсумувала виконавиця.

Нагадаємо, отець Олександр розповів, чи зверталася до нього Тіна Кароль як до священнослужителя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація