Тодоренко розповіла, як її вагітну госпіталізували до лікарні з небезпечною хворобою

Тодоренко розповіла, як її вагітну госпіталізували до лікарні з небезпечною хворобою

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Зіркова мама поскаржилася, що їй не вистачало енергії і було важко зібратися з силами.

Телеведуча Регіна Тодоренко, яка під час вагітності рятувалась пивом, розповіла, як потрапила до лікарні на четвертому місяці.

За її словами, це сталося через пієлонефрит - захворювання нирок, яке вона запізно помітила через надто інтенсивний робочий графік.

"Начебто жодного гормонального вибуху не було, я так само багато їздила, бігала, ходила, встигала займатися йогою і контролювати роботу над шоу, але мені зовсім не вистачало енергії, було важко зібратися", - поділилася Тодоренко.

Гортайте вправо, щоб побачити більше фото.

У той час вона саме запускала своє онлайн-шоу і три дні поспіль працювала по 14 годин, через що перестала звертати увагу на своє здоров'я і ​​прогледіла пієлонефрит.

"Це виявилося занадто небезпечним для мене і дитини і з першого знімального дня мене відвезли до лікарні під крапельниці, де мені довелося відлежатися три дні", - розповіла Тодоренко.

Вона додала, що ця вимушена пауза призвела до затримки знімань і великих грошових витрат, але вона розуміла, що "починати своє шоу, будучи вагітною, це великий вчинок".

Нагадаємо, що Тодоренко, яка довго зберігала мовчання щодо перебігу своєї вагітності, розпочала "Вагітний марафон" на своїй сторінці в Instagram. Вона викладає архівні світлини та історії, як вона переживала кожен місяць вагітності.

Так, у перший місяць вагітності Тодоренко ще стрибала і сідала на шпагат, не підозрюючи про свого "пузожителя". А пізніше розповіла про перельоти на третьому місяці.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація