Тодоренко зі сльозами на очах розповіла, як війна між Україною та РФ вплинула на її сім'ю

Тодоренко зі сльозами на очах розповіла, як війна між Україною та РФ вплинула на її сім'ю

Тодоренко зі сльозами на очах розповіла, як війна між Україною та РФ вплинула на її сім'ю

Артистка зізналася, що є аполітичною.

Співачка та ведуча Регіна Тодоренко, яка розповіла про конфлікт з Могилевською, заговорила про те, як війна між Україною та Росією вплинула на її родину.

Як відомо, Регіна родом з Одеси. Артистка дуже шкодує про те, що не може разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим, якому заборонили в'їзд до України,  приїхати на батьківщину і показати місця, де вона зростала.

Говорячи про це, Тодоренко розплакалася.

"Це дуже важко. Мій чоловік не може приїхати, познайомитися з моїм дідусем. Дуже важка тема. Дуже важко жити у такому стані багато років. Мені правда хочеться приїхати з чоловіком, показати де я жила, для мене це важливо. Де я народилася, де виросла. А його туди просто не пускають ніяк. І з дідусем моїм він спілкується через Skype, тому що 80-річного дідуся вже важко привезти. Ми навіть весілля зіграли в іншій країні, щоб не було жодної прив'язки не до Росії, не до України", - поділилася Регіна в інтерв'ю Ксенії Собчак.

Раніше артистка не раз говорила, що мріє про велике одеське весілля. Регіна сподівається, що все це ще попереду і обов'язково буде.

"Я сподіваюся, що щось зміниться і стане слабшим цей дурний режим. Єдине що я зараз загадую на день народження – прямий переліт до Одеси за своєю родиною. Це єдине, що я загадую вже декілька років поспіль на свій день народження", - зізналася артистка.

Окрім того виконавиця не приховує, що на виборах в Україні підтримувала Володимира Зеленського і пояснила чому.

"Я його особисто знаю. Він дуже приємний, цікавий. Мені здається, гарний президент це і гарний промовець. Ми познайомилися на якихось зніманнях. Я тоді ще співала в REAL O і ми постійно перетиналися – то "95 квартал", на якихось корпоративах", - сказала Регіна.

Разом з тим Тодоренко наголосила, що є людиною аполітичною, тому не висловлює своїх вподобань і не говорить публічно про політику. Також у її родині ця тема табу, оскільки, "думки в родині абсолютно різні". Так само співачка не намагался перевезти рідних з Одеси до РФ.

"Я людина аполітична. Я не лізу в політику, я мало в цьому тямлю. У мене є своя громадянська позиція, яку я висловлюю на виборах, але я її не оприлюднюю. У мене склалися такі обставини. У мене чоловік корінний москвич. Це дуже важко. Дуже важко зберігати будь-який нейтралітет. Образливо, що частіше за все артисти стають камінням спотикання у таких випадках, усе цькування падає на плечі звичайних співаків, які частіше за все не розбираються у цьому всьому", - пояснила знаменитість.

Нагадаємо, що у вересні Регіна Тодоренко опублікувала нові раніше не бачені весільні знімки з Владом Топаловим, зроблені в Італії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація