Том Генкс про симптоми COVID-19: "Був сильний біль та швидка втомлюваність"

Том Генкс про симптоми COVID-19: "Був сильний біль та швидка втомлюваність"

Фото: Getty Images

Актор описав свій перебіг коронавірусної інфекції.

Голлівудська зірка Том Генкс на початку березня разом з дружиною Рітою Вілсон перехворіли на коронавірус.

В одному із останніх інтерв'ю актор описав свій перебіг коронавірусної інфекції і назвав це "тяжким випадком", йдеться у "Сніданку з 1+1".

Артист поділився, що під час хвороби на COVID-19 він відчував сильний біль та швидко втомлювався. Генкс розповів, що ця хвороба змусила його тверезо подивитися на стан свого здоров'я та оцінити шанси на одужання:

У лікарні я сказав: "Мені 63 роки, в мене діабет 2 типу і стент у серці. Це означає, що я – важкий випадок?"

пригадав Том Генкс
Том Генкс з дружиною Рітою Вілсон / Фото: Getty Images

Та думками на кшталт "А чи доживу я до заходу сонця?" - Том Генкс себе не нагнітав, це просто не в його стилі. Голлівудському актору та його дружині знадобилося два тижні, аби подолати найважчі симптоми хвороби. Що цікаво, проявлялася вона у подружжя по-різному:

Моя дружина втратила почуття смаку та нюху, у неї була сильна нудота та набагато вища, ніж у мене, температура. У мене  були сильні болі в тілі, втома, і я  не міг ні на чому концентруватися більше, ніж 12 хвилин

поділився актор

Том Генкс та його дружина Ріта Вілсон заразилися коронавірусом у березні. Трапилося це в Австралії, на зніманнях фільму про Елвіса Преслі.

"Тяжкий випадок": Том Генкс розповів про перебіг COVID-19

"Тяжкий випадок": Том Генкс розповів про перебіг COVID-19

Таким чином подружжя стало першими голлівудськими зірками, які дізналися на собі – що воно таке – COVID-19. Хворобу їм вдалося успішно подолати, та тепер Том Генкс звідусіль закликає – бережіть себе:

Насправді потрібно зробити тільки три речі: одягнути маску, тримати дистанцію та мити руки. Я не розумію, як хтось може тупнути ногою і сказати: "Я не зобов'язаний це виконувати"

наголосив актор

Нагадаємо, що Том Генкс та Ріта Вілсон стали донорами крові для розробки вакцини проти коронавірусу, оскільки у них виробилися антитіла проти вірусу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація