Том Круз добровільно відмовився від спілкування з єдиною рідною дочкою - ЗМІ

Том Круз добровільно відмовився від спілкування з єдиною рідною дочкою - ЗМІ

Том Круз добровільно відмовився від спілкування з єдиною рідною дочкою - ЗМІ

Фото: instagram.com/tomcruise

Горе-татусь не бачився з Сурі вже майже 5 років.

Як вже раніше повідомлялося, популярний голівудський актор Том Круз довгий час не бачився з єдиною рідною дочкою. Проте днями у ЗМІ з'явилася інформація, що він добровільно відмовився від спілкування з 12-річною Сурі.

Як повідомляється у виданні Us Weekly з посиланням на слова інсайдера, акторові офіційно дозволено проводити з Сурі до 10 днів кожного місяця, але, незважаючи на це, він продовжує уникати її та свою екс-дружину Кеті Холмс.

Кеты Холмс та Сурі Круз / Фото: Getty Images

Також інсайдер назвав причину, через яку Круз відмовився від доньки.

"Кожній людині дозволено бачити свою дитину, якщо вона цього дійсно хоче. Том зробив свій вибір: він не зустрічається з донькою, бо вона не саєнтолог", - розповів анонім в інтерв'ю.

Саме релігійні переконання Тома стали на заваді щасливого шлюбу з Кеті Холмс. Сім'я голлівудського актора зруйнувалася саме через те, що акторка відмовилася від саєнтологічних переконань і заявила, що бажає виховувати дочку в католицькій вірі. Вона подала на розлучення і зажадала для себе повної опіки над дочкою. 

Варто також зазначити, що зірка фільму "Місія нездійсненна" покірно дотримується правил своєї церкви, які забороняють йому бачити доньку. Хоча дівчинка неодноразово і намагалася умовити батька про зустріч, посилаючи йому листи і залишаючи голосові повідомлення, проте актор залишився непохитним.

Нагадаємо, нещодавно співачка Шер повідомила, про стосунки з Томом Крузом, проте зазначила, що його захоплення саєнтологією завжди вважала дивним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація