Том Круз передумав знімати фільм "Місія нездійсненна-7" в Україні

Том Круз передумав знімати фільм "Місія нездійсненна-7" в Україні

Фото: Associated Press

Минулого року актор відвідав нашу країну у пошуках локацій.

Голлівудський актор Том Круз передумав знімати продовження свого екшену "Місія нездійсненна-7" в Україні.

Сумну новину повідомив сценарист, кіножурналіст Артем Заєць. Він поспілкувався з режисером "Місії" Крістофером МакКуоррі, який разом з Крузом прилітав до України минулого року у пошуках локацій.

Ми дійсно вивчали Київ. Ми провели скаутинг, розвідку, вивчили низку місць в Україні, і дійсно знайшли одну досить екстраординарну локацію... Але засідка зі зніманнями "на виїзді" (тобто за межами США) така, що ... ви знаходите місце, яке вам дуже подобається, і після цього слід знайти поблизу інші ресурси, щоб виправдати перенесення величезного кінопроєкту до цієї країни. І ми просто ... (пауза) ... ми вже до того моменту знайшли дуже багато країн для нашого фільму. Але на якомусь етапі мені дійсно подобалася ідея познімати в Україні

прокоментував режисер

SAD NEWS: «МИССИЯ НЕВЫПОЛНИМА 7» НЕ БУДЕТ СНИМАТЬСЯ В УКРАИНЕ (мой маленький эксклюзив) Прошлой осенью СМИ и соцсети...

Опубликовано Артемом Зайцем Воскресенье, 12 июля 2020 г.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року Мережу облетіли світлини з голлівудським актором Томом Крузом, який їздив київським метро. Згодом зірку бачили у Одесі та Львові. Врешті з'ясувалося, що актор прилетів до України у пошуках локацій для своєї нової стрічки.

Зауважимо, що наприкінці лютого через спалах коронавірусу в Італії зупинили знімання "Місії нездійсненної -7".

Прем'єра фільму режисера Крістофера МакКуоррі була запланована на 23 липня 2021 року. Однак тепер чи вплине призупинення знімань на початок прокату, не повідомляється.

Повʼязані теми:

Наступна публікація