Тоня Матвієнко зворушливо привітала Арсена Мірзояна з 42-річчям

Тоня Матвієнко зворушливо привітала Арсена Мірзояна з 42-річчям

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Артистка записала за допомогою фанів чоловіка миле відео.

Український співак Арсен Мірзоян сьогодні, 20 травня, святкує день народження.

Артисту виповнюється 42 роки. З цієї нагоди дружина артиста, співачка Тоня Матвієнко підготувала йому дуже зворушливий подарунок. Кохана виконавця за допомогою його друзів та фанатів з різних куточків України зняла ролик, у якому всі учасники відео співають хіт Мірзояна "Вінні-Пух".

Закінчується відео привітанням від Тоні та їхньої з Мірзояном донечки Ніни. "З днем народження, коханий. Арсене, многая літа. Вдячна всім, хто долучився", - підписала ролик Матвієнко.

Зауважимо, що сьогодні о шостій після опівдня артист запрошує відсвяткувати свій день народження на авторському Only live festival, що транслюватиметься у YouTube.

Головне правило проєкту, який був започаткований в рамках музичного фестивалю Underhill european music festival – винятково живі голос та інструменти, жодних фонограм та заздалегідь записаних інструментальних партій.

Виконавцями першого концерту стануть Тоня Матвієнко, Олег Собчук (СКАЙ), Epolets, Kishe, Zlata Ognevich, Руслана, Віктор Павлік, Іван Марунич, Сергій Асафатов.

Нагадаємо, що 14 лютого, у День закоханих, подружжя Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян випустили романтичний фільм про свої стосунки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація