Торкався і намагався поцілувати: Кевіна Спейсі вчергове звинуватили у домаганнях

Торкався і намагався поцілувати: Кевіна Спейсі вчергове звинуватили у домаганнях

Кевін Спейсі / Фото: Reuters

Акторові загрожує судове переслідування у зв'язку із заявами про напад.

На скандально відомого актора Кевіна Спейсі, з якого нещодавно зняли обвинувачення, знову подали до суду. 

Як повідомляє видання Hollywood Reporter, у Вищий суд округу Лос-Анджелес поданий новий позов проти актора.

Масажист, ім'я якого не розголошується, звинувачує його в сексуальних домаганнях.

Акторові, раніше виключеному компанією Netflix зі знімань нових епізодів серіалу "Картковий будиночок" через висунуті проти нього звинувачення у сексуальних домаганнях, тепер загрожує судове переслідування у зв'язку із заявами про напад. 

За заявою позивача в жовтні 2016 року хтось від імені Спейсі найняв його як масажиста. Після прибуття в приватну резиденцію в Малібу, де перебував Спейсі, масажиста відвели в масажну кімнату, після чого актор, за заявою позивача, замкнув двері.

За словами масажиста, Спейсі поскаржився на "біль і дискомфорт в ділянці паху" і кілька разів змусив масажиста доторкнутися до його геніталій. Після відмови позивача продовжувати сеанс масажу Спейсі нібито почав домагатися його, доторкався до нього і намагався поцілувати.

Позивач вимагає компенсації за завдані йому збитки - суму видання не називає. Заявлено, що результатом незаконного поводження Спейсі стали фінансові збитки, втрата доходу та інші види збитків, понесені позивачем.

Нагадаємо, нещодавно відома акторка зірка стрічки "Джеймс Бонд" Джуді Денч підтримала Кевіна Спейсі та засудила творців фільмів, які звільнили актора через секс-скандал.

Повʼязані теми:

Наступна публікація