Травесті-діва Монро прокоментувала камінг-аут Кевіна Спейсі: Він "вийшов із шафи"

Травесті-діва Монро прокоментувала камінг-аут Кевіна Спейсі: Він "вийшов із шафи"

Травесті-діва Монро прокоментувала камінг-аут Кевіна Спейсі: Він "вийшов із шафи"

Фото: instagram.com/monritta

Зірка висловила сподівання, що після зізнання у нетрадиційній орієнтації актору "стало легше".

Найвідоміша українська травесті-діва Монро не змогла не відреагувати на камінг-аут голлівудського актора Кевіна Спейсі.

На сторінці в Instagram Монро виклала пост, у якому заявила, що своїм зізнанням Спейсі ніби "вийшов із шафи".

Також зірка зауважила, що про свою нетрадиційну орієнтацію Кевіна змусила заговорити заява зірки Star Trek Ентоні Реппа. Актор звинуватив Спейсі у сексуальних домаганнях, коли Реппу було лише 14.

"Природно, через роки, актор і не згадав, кого він схиляв до сексу, а тому, щоб не розкручувати скандал на ґрунті домагань, попросив вибачення і "вийшов з шафи!" І я дуже дуже сподіваюся, що йому полегшало, оскільки жити весь час в постійному страху і боязні, що хтось дізнається про твої особисті уподобання і ... І що?! Ось що найстрашнішого може статися ?! Цунамі, пожежа, землетрус, атомний вибух?" - написала Монро.

Також травесті-діва зауважила, що у роботі в останню чергу звертає увагу на орієнтацію людини.

"Особисто мене в роботі в найостаннішу чергу цікавить орієнтація, навіть якщо і виникає це питання. Ну чесне слово, ми ж не м*ндітися зібралися, а справу робити! Тут неважливо, хто кого, головне – результат!" - наголосила Монро.

Нагадаємо, оскароносний Кевін Спейсі здійснив камінг-аут після того, як актор Ентоні Репп звинуватив його у сексуальному домаганні. Щоправда, колеги Спейсі не підтримали його крок. Мовляв, на фоні того, що Кевін домагався до Реппа, якому тоді було лише 14, його зізнання виглядає виправданням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація