"Тренування протипоказані": травмована Булітко зізналася, чи братиме участь у "Танцях з зірками"

"Тренування протипоказані": травмована Булітко зізналася, чи братиме участь у "Танцях з зірками"

"Тренування протипоказані": травмована Булітко зізналася, чи братиме участь у "Танцях з зірками"

Фото: instagram.com/bulitka

Учасниця розповіла подробиці про травмовану ногу.

Відома акторка "Дизель шоу" та учасниця "Танців з зірками" Віктория Булітко, яка днями травмувала ногу під час репетиції, прокоментувала свою участь у шоу.

Під час презентації оновленого третього сезону проєкту "Танці з зірками" сайт ТСН.ua дізнався подробиці про травму акторки.

Як виявилося, у зірки запалення суглобу, яке виникає на фоні перенавантаження під час тренувань.

"Під час першого ефіру шоу нас буде запальний танець, я підстрибую, кручуся постійно на правій нозі, яка наразі травмована. Мені зробили фонофорез з гідрокортизоном і магнітну терапію. Хірург мені сказав, що зараз тренування протипоказані, потрібно більше відпочивати, а як відпочивати, якщо вже 25 серпня ефір", - поділилася з нами акторка.

Однак, попри свою травму, Вікторія Булітко зізналася, що готова йти на все, аби взяти участь у танцювальному шоу.

"Танець по суті у нас готовий, але дуже багато невідпрацьованих рухів, їх потрібно відточувати щодня, забивати м'язову пам'ять. Я дуже засмучена і шокована, бо я не можу нічого зробити. Дуже страшно виступати з такою травмою в прямому ефірі шоу. Але ми зможемо все", - прокоментувала зірка.

Також знаменитість зізналася, на скільки вона схудла під час регулярних репетицій до першого прямого ефіру "Танців з зірками".

"Взагалі якось не дуже сильно я схудла. Коли ми зустрілися з моїм партнером по танцях, у мене була вага 46,5 кілограмів. Я була впевнена, що потрібно скидати зайву вагу для того, щоб танцювати. Але поки що мені вдалося схуднути на кілограм. Це все завдяки постійним тренуванням, до речі, харчування я зовсім не змінювала. Але коли я отримала травму ноги, я знову набрала цей кілограм", - розповідала артистка.

Зазначимо, минулого року під час репетицій до шоу в результаті падіння сильно травмувалася співачка Слава із "НеАнгелів". Зірка так і не змогла брати участь у змаганнях через травму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація