Тріумф TVORCHI та запальні FO SHO: як минув другий півфінал нацвідбору на "Євробачення"

Тріумф TVORCHI та запальні FO SHO: як минув другий півфінал нацвідбору на "Євробачення"

Тріумф TVORCHI та запальні FO SHO: як минув другий півфінал нацвідбору на "Євробачення"

Фото: instagram.com/eurovision.ua

15 лютого відгримів другий півфінал конкурсу.

15 лютого відбувся другий півфінал нацвідбору на "Євробачення-2020", у результаті якого стали відомі імена усіх фіналістів конкурсу.

Так, під час фіналу нацвідбору, 22 лютого, Jerry Heil, KRUTЬ, Go-A, TVORCHI, KHAYAT та David Axelrod боротимуться за можливість представляти Україну на міжнародній музичній арені у Роттердамі.

Пропонуємо пригадати глядачам як минув другий півфінал нацвідбору.

Так, відкрив другий півфінал гурт MOONZOO feat. F.M.F. Sure, який співає у стилі Sad Dance. Гурт виступив з танцювальним треком Maze. Номер був доволі лаконічним. Загалом, суддям виступ MOONZOO feat. F.M.F. Sure припав до смаку.

Наступними спробували свої сили запальні дівчата з гурту FO SHO. Під час нацвідбору сестри Бетті, Міріям і Сіона Ендале представили пісню BLCK SQR.

Третьою на сцену другого півфіналу вийшла переможниця шоу "Голос. Діти" Еліна Іващенко. Виконавиця представила авторську ліричну пісню під назвою Get up. Артистка вийшла на сцену у довгу сіру сукню з оригінальним червоним акцентом. Наприкінці виступу на сцені з'явилися жіночі туфлі, які символізували насильство над жінками.

За право представляти Україну на "Євробаченні-2020" поборовся і Олександр Порядинський. Переможець "Х-Фактору" виступив з ліричним треком Savior.

П’ятою виступила на другому нацвідборі GARNA. У прямому ефірі дівчина виконала пісню Who We Are?.

Зачарував виступом і виконавець KHAYAT, який виступає у жанрі фольктроніка. Співак представив глядачам та суддям запальний трек CALL FOR LOVE. Виступ KHAYAT у кімоно супроводжували дві танцівниці, які рухалися у світлі зелених прожекторів.

Слідом за KHAYAT, зі своєю конкурсною композицією на сцені нацвідбору на "Євробачення-2020" виступив David Axelrod. Учасник "Танців з зірками" та "Голосу країни-9" спробував підкорити серця глядачів та суддів ліричною баладою HORIZON. Більше того, члени журі назвали виступ Девіда найвокальнішим.

Останнім виступив на сцені гурт TVORCHI. Під час нацвідбору хлопці представили пісню Bonfire та зуміли підкорити серця суддів та телеглядачів. Адже саме TVORCHI набрали максимальну кількість балів.

Нагадаємо, цього року Національний відбір на конкурс "Євробачення-2020" стартував 16 жовтня за оновленими правилами. Так, учасником Національного відбору може бути виконавець або колектив, який не здійснює концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планує та не анонсує її під час конкурсу й до фіналу "Євробачення", а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

Відбір складатиметься з трьох етапів: всеукраїнський онлайн-збір анкет (тривав до 25 грудня), телевізійні півфінали (8 та 15 лютого) та фінал, під час якого Україна назве свого представника на "Євробачення-2020" (22 лютого).

П'ятий рік поспіль учасників нацвідбору судитиме Андрій Данилко. Місце за суддівським столом поруч із народним артистом також займе популярна співачка Тіна Кароль. Крісло замість Євгена Філатова посяде генеральний продюсер радіохолдингу №1 в Україні "ТАВР Медіа", генеральний директор "Хіт ФМ" Віталій Дроздов. Музичним продюсером Національного відбору вчергове стане Руслан Квінта, креативною продюсеркою — Наталія Франчук, ведучим прямих ефірів — Сергій Притула.

20 січня стали відомі імена учасників національного відбору на конкурс "Євробачення-2020". За право представляти Україну на міжнародній музичній першості змагатимуться 16 конкурсантів.

22 січня у Києві відбулося жеребкування, під час якого визначився порядок виступів учасників українського нацвідбору. 

ТСН.ua зібрав короткі відомості про усіх учасників, а також пісні, з якими виконавці боротимуться за право представити Україну на "Євробаченні-2020".

Повʼязані теми:

Наступна публікація