Творці перезапуску "Беверлі-Гіллза, 90210" скасували знімання продовження

Творці перезапуску "Беверлі-Гіллза, 90210" скасували знімання продовження

Фото: Associated Press

Таке рішення ухвалили через занизький рейтинг перших серій.

Шанувальники культового серіалу 90-х "Беверлі-Гіллз, 90210" дочекалися довгоочікуваного перезапуску стрічки, прем'єра якого відбулася у серпні цього року.

Однак, незважаючи на нестандартний підхід творців, новий проєкт не зумів зацікавити глядачів.

Так, як повідомляє видання The Hollywood Reporter, відродження популярного серіалу, розпочате телекомпанією Fox, обмежиться лише одним сезоном і не подовжувати на другий, на який дуже сподівалися зірки стрічки.

Фото: instagram.com/beverlyhills90210.tv

Зауважимо, що за задумом творців, в перезапуску під назвою "БХ90210", актори, які зіграли головні ролі в оригінальному серіалі, знову збираються разом, щоб спільними зусиллями зняти продовження телешоу. 

Фото: instagram.com/bh90210

"Ми дуже горді тим, що нам вдалося віддати належне одному з найбільш пам'ятних проєктів в історії телеканалу, яким є "Беверлі-Гіллз, 90210". Для нас було честю возз'єднати акторський склад оригінального серіалу в такому незвичайному проекті, як "БХ90210". Ми б хотіли висловити глибоку подяку Браяну Остіну Гріну, Габріелль Картеріс, Яну Зірінгу, Джейсону Прістлі, Шенннен Догерті, Дженні Гарт і Торі Спеллінг, які разом з усією командою Fox і CBS Television Studios вклали свої серця і душі в цей химерний і сповнений ностальгії перезапуск", - йдеться у офіційній заяві телекомпанії.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, скільки зірки "Беверлі-Гіллз" заробили на продовженні серіалу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація