Творці проєкту "Голос країни-10" перенесли прямі ефіри шоу через коронавірус

Творці проєкту "Голос країни-10" перенесли прямі ефіри шоу через коронавірус

Фото: пресслужба каналу "1+1"

До графіку трансляції вокального шоу внесли зміни.

У зв’язку з введенням карантину через COVID-19 та відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України про обмежувальні заходи щодо недопущення поширення коронавірусу, на телеканалі "1+1" прийнято рішення внести зміни до графіку трансляції вокального шоу "Голос країни".

Для зменшення ризиків усі репетиції учасників з тренерами скасували або перевели в онлайн режим. Прямі ефіри ювілейного сезону шоу, які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, переносяться на інші дати. Як саме глядачі зможуть використати придбані квитки на прямі ефіри та генеральні репетиції прямих ефірів шоу, організатори повідомлять найближчим часом – уважно стежте за новинами проєкту на офіційних сторінках у соцмережах.

Етап "нокаути" буде подовжено – телеглядачі побачать одразу чотири програми, відзняті заздалегідь, кожна з яких буде присвячена окремій команді. Відтак на глядачів чекає ще більше затишних домашніх вечорів під вже знайомі голоси учасників ювілейного сезону шоу.

Цієї неділі, 22 березня, на глядачів чекатимуть грандіозні нокаути ювілейного сезону, які відкриє своїм виступом запрошений зірковий гість – Вітторіо Гріголо. Найвідоміший італійський тенор світу, учень легендарного Лучано Паваротті виконає на головній вокальній сцені країни безсмертний хіт The Show Must Go On.

У першому епізоді нокаутів глядачі спостерігатимуть за тим, як змагатимуться за перемогу учасники із команди MONATIK. На сцені вокального шоу "Голосу країни" вони вражатимуть глядачів українськими піснями в новому звучанні, а ще спробують переспівати відомі світові хіти. 

Так, сучасний гуцул Сергій Роман, який прийшов на проєкт, аби популяризувати українські пісні, виконає пісню "Несе Галя воду" у найнеочікуванішому аранжуванні – українська народна пісня зазвучить на сцені вокального шоу у стилі R`n`B.

Ася Хорошун - дівчина, яка працювала прибиральницею в цирку, аби мати змогу займатися музикою, виконає ліричну пісню Бумбокс – "Люди". Ця композиція зазвучить на сцені вокального шоу у новому прочитанні.

Ася Хорошун / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Бек-вокалістка MONATIKa Ліда Лі, яка прийшла на проєкт, аби розпочати сольну кар’єру, виконає запальний хіт Christina Aguilera – Fighter.

Ліда Лі / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Учасник із команди MONATIK – мультиінструменталіст з дитячого будинку – Сергій Асафатов теж здивує своїм виступом не лише учасників, а й зіркових тренерів. Хлопець, який пише та співає лише українські пісні, виконає на сцені англомовну пісню Sting – Roxanne та зіграє на двох музичних інструментах. Чи вдасться йому зайняти своє місце на стільцях переможців, ми дізнаємось вже зовсім скоро.

Сергій Асафатов / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Нагадаємо, у недільному випуску на телеглядачів чекатиме несподіванка - вперше за всю історію проєкту під час вокальних нокаутів тренери матимуть право на крадіжку. Дивіться вокальне шоу “Голос країни-10” щонеділі о 21:00 на каналі “1+1”.

Повʼязані теми:

Наступна публікація