Творець сукні Джамали для "Євробачення" поділився секретами створення образу для зірки

Творець сукні Джамали для "Євробачення" поділився секретами створення образу для зірки

Фото: Getty Images

Іван Фролов зізнався, що Джамала обирала між двома вбраннями.

Молодий український дизайнер Іван Фролов, який створив переможну сукню для Джамали на "Євробаченні 2016", розповів, як працював над образом, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Фролов зізнався, що ця співпраця із співачкою була для нього не першою. Раніше дизайнер створював вбрання для першого сольного концерту Джамали у Stereo Plaza.

"Коли Vogue Україна оголосив конкурс для дизайнерів, я надіслав свої ескізи і так сталося, що Vogue і Джамала обрали мої ескізи. Ми створювали не лише цей один образ для "Євробачення". Джамала дуже серйозно поставилася до цього. Ми до останнього моменту гадали, який образ має спрацювати і має бути найкращим для тої сцени, цієї пісні. Ми створювали декілька образів, не лише цю синю сукню. І навіть у синьої сукні було декілька опцій, декілька варіантів штанів. Спочатку у нас мали бути зовсім інші штани. Ті, що ви побачили на сцені, з'явилися буквально за тиждень", - поділився Іван.

Фото: Getty Images

Зауважимо, що після перемоги Джамали на "Євробаченні", її вбрання забрали до музею ABBA у Стокгольмі. Фролов зізнався, що це сталося дуже спонтанно

"Чесно кажучи я не знаю, як так сталося. Це було спонтанно. Вони буквально вранці, Джамала виходить з готелю, до неї підходить дівчинка з табличкою, де вже написано "Переможна сукня Джамали, музей ABBA" і просто забрали сукню і сказали: "Ми повернемо коли-небудь", - розповів дизайнер.

Фото: Reuters

Нагадаємо, що Джамала стане новим тренером "Голосу країни".

В гостях у "Сніданку" дизайнер, що створив сукню Джамалі для "Євробачення"

В гостях у "Сніданку" дизайнер, що створив сукню Джамалі для "Євробачення"

Повʼязані теми:

Наступна публікація