У фільмі "Свінгери 2" Дзідзьо став секс-гуру, а травесті-діва Монро зіграла саму себе

У фільмі "Свінгери 2" Дзідзьо став секс-гуру, а травесті-діва Монро зіграла саму себе

Фото: Final Cut Media

До вже відомого зіркового складу приєдналися ще дві українських селебретіз.

У другій частині української еротичної комедії "Свінгери", в якій Оля Полякова цілується з Дашею Астаф'євою, до акторського складу долучилися ще дві зірки – співак Дзідзьо і травесті-діва Монро.

Про це творці фільму "Свінгери 2" заявили на київському зимовому кіноринку, де і був презентований сиквел комедії, що вийде у широкий прокат від 1 березня 2019.

Михайло Хома (Дзідзьо) з великим успіхом переніс свою славу зі сцени у велике кіно – на його рахунку вже дві картини власного виробництва з головними ролями.

"Свінгери 2" стали першим "чужим" проектом, в якому Дзідзьо знявся як запрошена зірка.

Фото: Final Cut Media

"У мене крила відкриваються! Слава Богу, тут мені не треба думати про гроші, а тільки грати. Я вірю у все, що відбувається на знімальному майданчику, живу цим. Дуже його люблю – кіно", - поділився емоціями Дзідзьо.

Роль Дзідзьо у "Свінгерах 2" доволі провокаційна: він зіграв секс-гуру, інструктора з тантричного сексу.

Також новою героїнею "Свінгерів 2" стала травесті-діва Монро, яка зіграла у комедії саму себе.

У яскравих сценах у нічному клубі в артистки дует з народним артистом України Олексієм Вертинським – за сюжетом фільму його персонаж Едуард є продюсером зірки Монро.

"Зіграти в одній сцені (а в мене їх шість!) з Олексієм Вертинським – це для мене честь. Мабуть, якщо замість Вертинського був Ді Капріо, я б ще подумала, а всі інші - ні, тільки Вертинський", - зазначила Монро.

Фото: Final Cut Media

Також у "Свінгерах-2" знявся знайомий ще з першої частини акторський склад: Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Вячеслав Довженко, Даша Астаф’єва, Анна Саліванчук.

Кінострічка "Свінгери 2" вийде у прокат з 1 березня 2019 року. Знімання проекту проходили у Києві, наразі стрічка у стадії постпродакшну. Виробниками комедії стала українська компанія F Films у партнерстві з латвійською Platforma. Дистриб’ютором сиквелу стала компанія Вольга Україна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація