У Грузії через Людмилу Барбір "побилися" на кинджалах

У Грузії через Людмилу Барбір "побилися" на кинджалах

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зірки каналу "1+1" Людмила Барбір та Руслан Сенічкін повернулися з автоподорожі Грузією.

Ведучі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, яка показала обличчя без макіяжу, повернулися з автоподорожі Грузією та підготували спеціальний цикл сюжетів для рубрики "Мій путівник".

Попри те, що в цій країні "Сніданок" вже втретє і, здавалося б, незвіданих місць залишилося небагато, команда розшукала нові куточки, які обов'язково варто побачити своїми очима.

Так, в Тбілісі "сніданківці" знайшли грузинський Стоунхендж, а також водоспад у самому центрі міста, після вирушили на блошиний ринок, де відшукали вишукані вінтажні дрібнички.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін / Фото: прес-служба каналу "1+1"

У печерному монастирі Вардзіа ведучі насолоджувалися заходами сонця, у фортеці Рабат в Ахалцихе Людмила Барбір приміряла національний грузинський костюм, а після грузини билися за неї на кинджалах.

Людмила Барбір / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У найбільш високогірному селі Європи - Ушгулі (2200 м над рівнем моря) познайомилися з місцевими жителями і влаштували пікнік в горах.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Подорож туди пролягала через екстремальну дорогу, і під час їзди з-під коліс в обрив летіло каміння. Іншим разом дорогу Руслану і Люді перегородила отара овець, і ведучому "Сніданку з 1+1" довелося йти на хитрощі, щоб змусити тварин звільнити шлях.

Під час грузинських канікул Руслан не забув і про своє захоплення - кулінарію. Ведучий покаже, як спекти традиційний грузинський хліб.

Крім вражень, які ведучі помістили в сюжети "Мого путівника", Руслан і Люда привезли для глядачів безліч подарунків.

Так, вже у п'ятницю найбільш уважні глядачі можуть позмагатися за вино і роги, національну шапку, вінтажну сумочку, традиційні грузинські солодощі та багато інших презентів. Розіграш відбуватиметься на сторінці "Сніданку з 1+1" у Facebook.

Дивіться грузинські випуски "Сніданку з 1+1" цього тижня по буднях з 6:30 на каналі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація