У КМДА озвучили, що встигли зробити для підготовки столиці до "Євробачення-2017"

У КМДА озвучили, що встигли зробити для підготовки столиці до "Євробачення-2017"

Фото: heybanda.com

Заступник мера Києва провів брифінг стосовно конкурсу.

Під час зустрічі-брифінгу із заступником мера Києва з іноземними ЗМІ Олексій Резніков покроково представив рівень підготовки міста до музичної першості.

"Київ був, є і буде готовим до міжнародного пісенного конкурсу. Будь-яка думка є матеріальною, і тому позиція мера столиці України Віталія Кличка давно вже матеріалізувалася у всесвіті: Євробачення-2017 відбудеться на найвищому рівні", – зауважив заступник київського голови.

Резніков розповів, що саме робить столична влада для проведення "Євробачення-2017": "По-перше, з міського бюджету вже виділено 200 млн грн.

По-друге, ми направляємо кошти на благоустрій міста – навесні почнуться роботи щодо озеленення.

Фото: heybanda.com

 По-третє, для поліпшення транспортних перевезень місто додатково закупило дванадцять трамваїв та понад сто автобусів.

Крім того, ми розпочали підготовку команди волонтерів та запустили у виробництво вказівники для поліпшення навігації містом".

За словами чиновника, адміністрація столиці не оминула увагою також медичну допомогу.

47 екіпажів швидкої допомоги було оснащено системами GPS-навігації. Задля безпеки гостей додатково встановлять чотири тисячі камер відеоспостереження та дата-центр найсучаснішого рівня.

Також Київ провів перемовини із представниками готелів, аби під час проведення Євробачення в Києві не підвищували плату за проживання. Готелі столиці – а це двадцять одна з половиною тисяча місць – вже готові до прийому фанів з різних країн світу. Очікується, що до української столиці під час Євробачення завітає близько 20 тисяч гостей.

Нагадаємо, починаючи із 14-го лютого доступним для придбання стали квитки на "Євробачення-2017". ТСН.ua поспілкувався із прихильницею конкурсу, котра купила пропуск у перший же день. Дівчина поділилася враженнями від рівня процедури покупки та розповіла, з якими складнощами зіштовхнулася під час цього процесу.

Перші тисячу квитків на "Євробачення" розкупили за півгодини

Перші тисячу квитків на "Євробачення" розкупили за півгодини

Повʼязані теми:

Наступна публікація