У Львові зірки і пересічні українці вишикувалися у кілометрову чергу, щоб попрощатися із Кузьмою "Скрябіним"

У Львові зірки і пересічні українці вишикувалися у кілометрову чергу, щоб попрощатися із Кузьмою "Скрябіним"

До самого ранку двері церкви будуть відкриті, всі бажаючі зможуть прийти і попрощатися з Кузьмою

Люди не стримують емоцій.

Сьогодні у Львові в останню путь проводжають культового українського музиканта, соліста гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка (Кузьму), який трагічно загинув у автокатастрофі - про це повідомив кореспондент ТСН.

Прощання зі співаком розпочалося о 16:00 у Преображенській церкві у Львові з заупокійної літургії. О 18 годині заупокійна літургія перейшла у традиційне вечірнє богослужіння.

Незважаючи на пізню годину, попрощатися із співаком прийшли зірки українського шоу-бізнесу та пересічні українці. Журналісти ТСН на прощанні помітили мера Львова Андрія Садового, телеведучу Катерину Осадчу, співачку Руслану із чоловіком Олександром Ксенофонтовим тощо. Люди стоять у кілометровій черзі, щоб віддати останню шану співаку. До самого ранку двері церкви будуть відкриті, всі бажаючі зможуть прийти і попрощатися з Кузьмою. Поруч із тілом загиблого співака досі перебувають його батьки та рідні.

Вранці прибудуть найближчі зоряні друзі Кузьми, у тому числі і співачка Наталя Могилевська. Як розповіли ТСН друзі співака, у трагічний день Андрій Кузьменко поспішав до аеропорту. Він планував полетіти із донькою на відпочинок до Європи.

Завтра, 5 лютого, о 9 ранку, буде ранкова літургія, потім заупокійна літургія. Приблизно об 11 ранку труну винесуть і повезуть на Брюховицьке кладовище. Поховають Кузьму Скрябіна у сімейному склепі Кузьменків.

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

До ранку триватиме церемонія прощання з Кузьмою Скрябіним

До ранку триватиме церемонія прощання з Кузьмою Скрябіним

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація