"У мене є стосунки": Слава Камінська закрутила роман після розлучення

"У мене є стосунки": Слава Камінська закрутила роман після розлучення

"У мене є стосунки": Слава Камінська закрутила роман після розлучення

Артистка знову не самотня.

Учасниця гурту "НЕАНГЕЛИ" Слава Камінська, яка у липні розлучилася з пластичним хірургом Едгаром Камінським, знову не самотня, йдеться у "Світському житті".

За словами виконавиці, вона вже встигла закрутити роман, проте обранця тримає у таємниці.

"Є стосунки. Як каже моя коліжанка, щастя любить тишу", - прокоментувала Камінська.

Разом з тим зірка не виключає, що може вийти заміж не лише вчетверте, а й вп'яте. " Якщо поруч зі мною буде чоловік, який не буде мені підходити, то буде і п'ятий, і шостий", - зізналася співачка.

Стосовно причини розлучення з Едгаром Камінським, Слава заявила, що не знає, чому так сталося.

"Я вам скажу, що я і досі не знаю, чому ми розлучилися.  Я не знаю, може  інша, інший. Я не натякаю, але я дійсно не знаю, чому ми розлучилися. Ініціатива була, звичайно, його. Ну як я як матір могла розлучитися з чоловіком. Навіть тоді, коли мене щось не влаштовувало, я мати, у мене є діти і я б цього ніколи не зробила. І я може трошки старша та мудріша, а хтось молодий і хочеться погуляти, але колись прийде ж розум", - сказала виконавиця.

Слава Камінська з ексчоловіком / Фото: instagram.com/babaslavka

На запитання, що саме Едгара не влаштовувало у стосунках з нею, Слава відповіла:  "Йому не подобалося те, що у мене була особиста думка, а я як дружина мала погоджуватися з усім".

Попри те, що пара вже офіційно розлучена, не всі питання щодо поділу майна вирішені. Слава разом з дітьми продовжує проживати у тій квартирі, яку експодружжя придбало у шлюбі, однак Камінський, за словами Слави, не неї квартиру не переписав.

Співачка зізналася, що наразі вони з ексчоловіком не спілкуються, однак Едгару бачитися з дітьми артистка не заважає. "Дітей він бачить і все частіше став забирати їх до себе. Діти повинні проживати з матір'ю, а тато нехай влаштовує своє особисте життя", - пояснила Слава.

Через що Слава Камінська розлучилася зі своїм чоловіком

Через що Слава Камінська розлучилася зі своїм чоловіком

Щодо того, чи не хоче Слава помиритися з Едгаром, вона зізналася, що "все може бути", однак зараз Камінська не хоче "склеювати стосунки".

Нагадаємо, що Слава та Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року. Пара одружилася 16 липня 2014 року, у шлюбі у них народилося двоє дітей. Сам Едгар пізніше заявив, що саме він став ініціатором розлучення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація