У Мережі з’явилися нові фото з таємного весілля Анни Сєдокової

У Мережі з’явилися нові фото з таємного весілля Анни Сєдокової

У Мережі з’явилися нові фото з таємного весілля Анни Сєдокової

Співачка та баскетболіст Яніс Тімма побралися 6 вересня.

Відома співачка Анна Сєдокова та її коханий, баскетболіст Яніс Тімма, які днями таємно одружилися, поділилися новими фото з весілля.

Так, пара пішла під вінець 6 вересня та не збиралася афішувати подію. Більше того, на церемонії були присутні лише діти артистки — донька Аліна та син Гектор. На відео, яке запостила дівчинка, новоспечені молодята ніжно цілуються. Також можна розгледіти розкішну сукню Сєдокової з довжелезною фатою.

Фото: instagram.com/alinabelkevia

Опублікував романтичну світлину в Instagram і обранець виконавиці Яніс. Спортсмен поділився чорно-білим фото та натякнув на те, що співачка змінила прізвище.

Фото: instagram.com/janis.timma

"Mr. & Mrs. Timma", – написав чоловік зірки.

Зі свого боку, приголомшені юзери засипали пару привітаннями та компліментами.

  • Щастя вам! Нехай ваше життя буде красивим як ви самі
  • Ого! Найкраща новина! Щастя вам
  • Дуже красиві

Зауважимо, для Анни Сєдокової це третій шлюб. Артистка була заміжньою за капітаном київського "Динамо" Валентином Белькевичем, від якого має 16-річну доньку Аліну. Другим чоловіком Анни був бізнесмен Максим Чернявський, від якого Сєдокова народила доньку Моніку. Сина Гектора зірка народила від стосунків із бізнесменом Артемом Комаровим, за якого заміж так не вийшла.

Нагадаємо, Яніс Тімма освідчився Анні Сєдоковій у липні на яхті. Однак, як зауважила виконавиця, цьому передувало кілька негараздів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація