У Мережі з'явилось відео першого весільного танцю Потапа та Насті

У Мережі з'явилось відео першого весільного танцю Потапа та Насті

Фото: instagram.com/kamenskux

Молодята зворушили гостей повільним танцем під власні ліричні композиції.

Вчора, 23 травня, популярна співачка Настя Каменських вийшла заміж за репера та продюсера Потапа.

Веcільну вечірку, яка минула у одному з заміських ресторанів, відвідало безліч українських зірок, серед яких були помічені Ніна Матвієнко, Юрій Нікітін та Ольга Горбачова, Дмитро Ступка та Поліна Логунова, Володимир Остапчук з дружиною, Тіна Кароль, яка заспівала модлодим, Оля Полякова, яка проводила онлайн-трансляцію події та багато інших.

Після офіційної церемонії одруження наречений і наречена виконали свій перший танець. Каменських і Потап зворушили гостей повільним танцем під власні ліричні композиції.

Cпочатку Настя виконала свою нову пісню "Обіцяю", під яку молодята ніжно обіймалися на танцполі. Олексій тримав дружину за плечі і підспівував їй в мікрофон.

А нова пісня Потапа "Константа", яку він присвятив коханій і випустив кліп до неї у день весілля, тим самим підтвердивши інформацію про одруження, стала другим музичним супроводом для їхнього  танцю. 

Зауважимо, що під час церемонії одруження молодята зворушливо обмінялися обітницями та обручками, що закріпили пристрасним поцілунком. 

Нагадаємо, для церемонії наречена обрала розкішну весільну сукню досить обтислого силуету, фасону "риб'ячий хвіст", якою підкреслила свої форми, однак  спостережливі юзери помітили у нареченої ледь помітний округлий животик. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація