У Мережі з'явилося фото з таємного весілля 66-річного Макаревича з молодою ізраїльтянкою

У Мережі з'явилося фото з таємного весілля 66-річного Макаревича з молодою ізраїльтянкою

Андрій Макаревич з четвертою дружиною / Фото: instagram.com/_einatklein_

Пара потайки одружилася у грудні 2019 року.

Лідер російського рок-гурту "Машина времени" Андрій Макаревич зумів майстерно приховати від преси, що у грудні 2019-го потайки одружився вчетверте.

Лише у квітні 2020-го музикант таки зізнався, що покинув лави завидного холостяка. Тепер же у Мережі з'явилася світлина з цієї події.

Telegram-канал "НеМалахов" поділився знімком, який був зроблений на весіллі 66-річного Макаревича та ізраїльській журналістці Ейнат Кляйн, яка молодша від коханого на 30 років.

Фото: Telegram-канал "НеМалахов"

Як розповів Макаревич, організацією весілля займалася Ейнат.

Ейнат хотіла, щоб було гарно і по-єврейськи. Вона приголомшливо все організувала, я не брав участі. Всього було осіб 40 - ми запросили найближчих московських і ізраїльських друзів. Все відбувалося в Яффі, в чудовому старовинному інтер'єрі, з чудовим шеф-кухарем, чудовими винами. І я переконався, що одружився на перфекціоністці, яка покращує все, за що береться

похвалився молодою дружиною музикант

Нагадаємо, що наприкінці квітня Андрій Макаревич розсекретив, що вчетверте одружився. Обраницею артиста стала 36-річна ізраїльська журналістка Ейнат Кляйн. Співак зізнався, що дуже щасливий і вважає, що йому неймовірно пощастило.

Повʼязані теми:

Наступна публікація