У Мережі з'явилося перше офіційне фото та подробиці сюжету нового сезону "Гри престолів"

У Мережі з'явилося перше офіційне фото та подробиці сюжету нового сезону "Гри престолів"

Фото: HBO

Дейенеріс Таргаріен і Джон Сноу прикрасили обкладинку видання Entertainment Weekly.

Прем'єра восьмого, заключного сезону культового серіалу "Гра Престолів" запланована на проміжок між 1 червня 2019 і 31 травня 2020 року, проте вже зараз у Мережі з'явилось перше офіційне фото зі знімань та деякі подробиці сюжету.

Так, видання Entertainment Weekly опублікувало перше фото акторів зі знімального майданчика фінального сезону фентезійної саги. Знімок, який став обкладинкою журналу, з'явився на офіційній сторінці видання в Twitter.

На фото королева Даенеріс Таргаріен і Джон Сноу стоять обійнявшись на тлі снігу, і саме їхні обійми викликали у громадськості бурхливу реакцію. Оскільки герої Емілії Кларк і Кіта Гарінгтона наприкінці минулого сезону встигли один в одного закохатися, не знаючи, що доводяться одне одному родичами, то цей знімок вельми заінтригував фанів серіалу.

Також виконавчий продюсер серіалу Брайан Когман розповів виданню, що в останньому сезоні всі персонажі з їхніми окремими сюжетними лініями "зберуться разом, щоб протистояти ворогові, розібратися з власним минулим і зробити моральний вибір перед обличчям неминучої смерті".

Раніше представник каналу HBO Кейсі Блойс заявив, що шанувальники будуть довго обговорювати фінал серіалу.

"Це відповідний спосіб завершення для одного з найкращих шоу в історії телебачення", - сказав він.

Нагадаємо, нещодавно Кіт Гарінгтон зізнався, що знайомство з дружиною - це найкраще, що з ним сталося у "Грі Престолів".

Повʼязані теми:

Наступна публікація