У Мережі з'явилося відео з бійкою, під час якої постраждав танцівник балету Дорофєєвої

У Мережі з'явилося відео з бійкою, під час якої постраждав танцівник балету Дорофєєвої

Євген ліворуч / Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Між чоловіками сталася словесна суперечка.

До Мережі потрапило відео, на якому видно, як працівник Управління державної охорони України побив танцівника балету співачки Наді Дорофєєвої Євгена.

У той день Женя виходив з друзями з гей-клубу. Судячи з відео, між військовослужбовцем УДО України і танцівником сталася  словесна суперечка. Після чого працівник УДО спочатку штовхнув друга Жені.

Після цього подруга хореографа почала знімати на телефон неадекватного чоловіка. Той рушив до неї, проте Женя за неї заступився і отримав удар. А потім ще один. Врешті, Євген вдарився головою і не зміг встати.

Нагадаємо, що у Києві жорстоко побили танцівника Надії Дорофєєвої. Його ввели у медикаментозний сон. У соцмережах співачка повідомила, що пізно ввечері хлопець разом з друзями вийшов із гей-клубу. Коли зненацька невідомий спочатку штовхнув, а після раз за разом ударив танцівника об паркан. У Євгенія — крововилив у мозок, медики вже зробили трепанацію черепа, і зі слів прессекретаря Дорофєєвої, завтра планують виводити з коми.

Згодом нападника вдалося затримати – ним виявився 28-річний працівник Управління державної охорони України. Він підозрюється у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження місцевому мешканцю. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація