У Мережі з'явився фінальний трейлер нового фільму про Джеймса Бонда

У Мережі з'явився фінальний трейлер нового фільму про Джеймса Бонда

У 75-секундному ролику демонструються уривки протистояння Бонда у виконанні Деніела Крейга і злочинної організації "Спектр" / Фото: youtube.com

"007: Спектр" вийде в світовий прокат 26 жовтня.

Кінокомпанія Sony Pictures Entertainment опублікувала в своєму каналі на YouTube фінальний трейлер фільму "007: Спектр" про британського спецагента Джеймса Бонда.

У 75-секундному ролику демонструються уривки протистояння Бонда у виконанні Деніела Крейга і злочинної організації "Спектр".

Агент кілька разів перетинається з Францем Оберхаузером, якого зіграв австрійський актор Крістоф Вальц, відомий за стрічками Квентіна Тарантіно "Безславні виродки" і "Джанго звільнений". В одній зі сцен Бонд рятується від уламків будівлі, що руйнується, потім бере участь в гонитві в засніжених горах, а також польоти на різній авіатехніці.

"007: Спектр" вийде в світовий прокат 26 жовтня. Стрічка стане четвертим фільмом бондіани для Крейга і другим для режисера Сема Мендеса. Попередня картина франшизи "007: Координати "Скайфолл" стала найуспішнішою в історії кіно про Бонда, зібравши по всьому світу 1,1 мільярда доларів.

Нагадаємо, що раніше Мережу сколихнув фрагмент саундтреку нового фільму про Бонда.

Повʼязані теми:

Наступна публікація