У Мережі з'явився трейлер фільму про головного лиходія "поттеріани"

У Мережі з'явився трейлер фільму про головного лиходія "поттеріани"

У Мережі з'явився трейлер фільму про головного лиходія "поттеріани"

Фото: YouTube

Зйомки стрічки почалися у 2016 році.

Незалежна студія Triangle опублікувала трейлер фільму "Волдеморт. Походження нащадка" (Voldemort: Origins of the Heir), знятий фанатами саги про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера.

Про це інформує "Громадське".

Стрічка розповідає історію про те, як Том Редл став лордом Волдемортом. Події у фільмі висвітлюють життя Тома Редла після випуску з магічної школи чарів Гоґвортса. Згідно з сюжетом Ґриша МакЛаґен, спадкоємиця одного із засновників школи чародійства Ґодрика Ґрифіндора, розслідує вбивство багатої чарівниці Ґепзіби Сміт. Її і вбив Том Редл.

Зйомки стрічки почалися у 2016 році. Гроші на виробництво картини творці збирали за допомогою кампанії на Kickstarter. Крім того, студія Triangle переконує, що у неї є дозвіл від компанії Warner Bros., яка володіє правами на екранізацію саги про Гаррі Поттера. Прем'єра фільму запланована на осінь 2017 року.

Нагадаємо, що раніше у російському місті Красноярськ розшукали хлопця, як дві краплі води схожого на головного героя серій книжок про Гаррі Поттера.

Двійника актора Деніела Редкліффа звати Микола Послід, і він працює мерчендайзером. Хлопець скаржиться, що на його схожість із героєм книг та фільмів звертають увагу кожного дня і витріщаються.

Повʼязані теми:

Наступна публікація