У Москві попрощалися з акторкою Вірою Глаголєвою

У Москві попрощалися з акторкою Вірою Глаголєвою

Фото: соцмережі

Одними з перших провести Глаголєву в останню путь прийшли Йосип Кобзон та Олександр Балуєв.

Акторку, народну артистку Росії Віру Глаголєву, яка померла 16 серпня на 62 році життя, проводять в останню путь у Москві. 

Прощання почалося об 11 годині за київським часом у московському Будинку кіно, передає ТАСС.

На час прощання в Будинку кіно встановлені безпрецедентні заходи безпеки – біля службового входу, на прохання рідних, виставили охорону, яка пускала тільки людей, які знали акторку особисто, вони повинні були назвати кодове слово.

Одними з перших попрощатися з Глаголєвої прийшли російський дослідник Арктики і Антарктики Артур Чилінгаров і продюсер Марк Рудінштейн.

І хоча початок церемонії було оголошено на 11:00, спочатку з Глаголєвої попрощалася її сім'я, а о 11:30 почали пускати друзів і колег. І лише опівдні до зали змогли увійти звичайні люди, шанувальники таланту артистки. Кілька сотень людей усе ще стояли біля входу в Будинок кіно.

Одними з перших попрощатися з Глаголєвою прийшли Йосип Кобзон, Віра Васильєва, Станіслав Говорухін, Олексій Учитель, Тетяна Друбич, Лариса Лужина, Валерій Гаркалін, Валентина Теличкина, Юлій Гусман, Олександр Балуєв, Ренат Давлетьяров, Юсуп Разиков, Олександр Буйнов, Борис Краснов.

Після траурної церемонії прощання близько третьої години автомобіль із труною Глаголєвої відбув на Троєкуровське кладовище у Москві, куди будуть пускати тільки родичів акторки. Там і мають поховати акторку.

Нагадаємо, Віра Глаголєва померла 16 серпня у місті Баден-Баден, що в Німеччині. За декілька днів до смерті акторка з родиною їздила до Німеччини на консультацію до лікаря. Як розповіли друзі Віри, у неї було онкологічне захворювання. Спочатку джерела в ЗМІ повідомляли, що Глаголєва померла в США.

Повʼязані теми:

Наступна публікація