У неї змучений вираз обличчя: Батько Меган Маркл наляканий її зовнішнім виглядом

У неї змучений вираз обличчя: Батько Меган Маркл наляканий її зовнішнім виглядом

Фото: Reuters

Томас Маркл не припиняє ділитися зі ЗМІ своїми переживаннями щодо нового життя доньки.

Батько дружини принца Гаррі Меган Томас Маркл, який поскаржився на доньку та дорікнув Єлизаветі ІІ, не припиняє ділитися зі ЗМІ переживаннями щодо королівського життя своєї дитини.

У інтерв’ю виданню The Sun Маркл зізнався, що помітив певні зміни у зовнішньому вигляді Меган.

На думку батька герцогині Сассекської, вона налякана і втомлена величезною увагою з усіх боків. Це Томас вгледів у усмішці доньки.

"Все, що я бачу просто зараз: вона дуже налякана. Я бачу це в її очах, читаю по її обличчю і усмішці. Я спостерігав її усмішку роками, і мені не подобається та, що у неї зараз. Це навіть не сценічна усмішка, це змучене обличчя, і мене це турбує. Можливо, це результат декількох невдалих днів, але я думаю, Меган відчуває найсильніший пресинг. Їй довелося заплатити високу ціну за те, щоб вийти заміж і стати членом цієї сім'ї", - розмірковує батько Меган.

Фото: Reuters

Томас також невдоволений вбранням, у якому дружина принца Гаррі з’являється на офіційних заходах.

"Меган тепер схожа на героїню якогось старого фільму. Чому ми у 2018-му повинні одягатися, як у 30-х, і закривати коліна? Я не звинувачую Гаррі або когось ще, вони всі дотримуються правил, які просто безглузді", - висловив думку Томас Маркл.

Окрім того пожалівся батько Меган і на те, що втратив будь-який зв’язок з донькою після її весілля з принцом Гаррі.

"Номер телефону, який я набираю, більше не працює. Я вважаю, що немає зв'язку з королівською родиною, жодної адреси, на яку я б міг написати... Моє останнє повідомлення їй було таким: "Я тебе люблю, сумую і прошу вибачення". Я хочу бути дідусем для її майбутньої дитини, я хочу бути поряд з нею і бути частиною її життя", - зауважив Томас.

Нагадаємо, після весілля доньки Томас Маркл дав скандальне інтерв’ю, у якому розповів, про що говорив з королівським зятем телефоном. У розмові з журналістами чоловік наговорив "зайвого", через що викликав гнів Єлизавети II. Королева заявила, що після таких відвертостей Маркла, не хоче його ані бачити, ані чути.

Повʼязані теми:

Наступна публікація