У Німеччині фанатка Олега Винника зробила тату з назвою його хіта

У Німеччині фанатка Олега Винника зробила тату з назвою його хіта

Фото: Віктор Окремов

Дівчина захоплюється творчістю українського артиста з часів його гри в європейських мюзиклах.

Український співак Олег Винник, який тиждень тому вперше дав концерт у рідному селі Червоний кут, зараз гастролює Німеччиною.

Там у артиста дуже багато шанувальників. Є й такі, хто стежить за творчістю виконавця відтоді, як він грав у європейських мюзиклах.

Одна з таких відданих фанаток Винника, німкеня Anja ані слова не розуміє українською, або російською, але знає всі композиції співака. А з назвою однієї з них – "счастье" навіть зробила собі татуювання.

Минулої осені Аня приїжджала до Києва на сольний концерт Олега Винника в київському Палаці спорту. У нинішньому турі вже побувала на трьох його виступах: в Берліні, Гамбурзі та Фюрті.

Фото: Віктор Окремов

"Неважливо, якою мовою ти співаєш. Якщо тебе розуміють в інших країнах, значить ти співаєш мовою серця", - прокоментував артист.

Послухати авторські пісні Винника приходять і його колишні колеги, і вчителі. Одна з найбільш знаменних зустрічей для артиста відбулася в Гамбурзі – з авторитетним американським піаністом, викладачем вокалу Джоном Леманом – тим самим, який у 90-х допоміг співакові оволодіти новим голосовим діапазоном лірико-драматичного тенора.

Фото: Віктор Окремов

Нагадаємо, раніше Олег Винник зізнався, що іноді забуває слова власних пісень. Співак розповів, як в такі моменти "викручується" із ситуації.

Повʼязані теми:

Наступна публікація