У новому емоційному кліпі "Бумбокс" торкнувся гостросоціальної теми вибору

У новому емоційному кліпі "Бумбокс" торкнувся гостросоціальної теми вибору

Музиканти представили відеороботу на пісню "ДШ".

Популярний український гурт "Бумбокс", який нещодавно випустив першу частину нового альбому, представили емоційний кліп на російськомовну пісню "ДШ", записану новим складом.

Відеоробота стала четвертою, випущеною в рамках промокампанії альбому "Таємний код: Рубікон", і третьою, знятою режисером Станіславом Гуренком. 

Фото: Прес-служба "Бумбокс"

"Кліп на пісню “ДШ” вже не перша успішна співпраця гурту з режисером Стасом Гуренко. На мою думку він і вся команда хірургічно точно втілили в життя ідею і показали іншу, соціальну складову сенсу пісні. Головний герой зустрічається зі своїм страхом втратити найважливіше. Як і всі ми, він, метафорично, поставлений перед вибором між обовязком і сумлінням. Як часто ми втрачаємо землю під ногами, прагнучи хибних цілей, ідемо на поводу, так званої, суспільної думки, в той, чи інший спосіб, стаємо ворогами самим собі? Ідея відео в тому, щоб нагадати собі про справжні пріоритети i ні в якому разі не ставити на кон найдорожче", - прокоментував нову роботу фронтмен гурту Андрій Хливнюк.

Фото: Прес-служба "Бумбокс"

За словами режисера, робота над новим кліпом виявилася найскладнішою в моральному плані.

"Коли мова йде про музични кліпи, я беруся працювати тільки з тими артистами, музика яких мені близька. Трек "ДШ" виявився дуже сильним і не найлегшим для мене в моральному плані, було складно не пропускати його через себе, не рефлексувати", - зізнався Гуренко.

Також він повідомив, що на початку роботи було чотири варіанти сценарію, але жоден не влаштовував команду повністю. Проте, коли Андрій Хливнюк запропонував свій варіант все стало на свої місця.  

"Мені вдалося подивитися на історію очима автора і побачити те саме ядро пісні, приховане за моїми особистими емоціями. Ми знімали кліп 23 і 24 вересня - це були два теплих і насичених знімальних дні, хоча й не легких: багато сцен, близько 20 акторів, переїзди. При всій складності, на цьому проекті була цілковита синергія між знімальною групою і командою ББ. Практично одразу я отримав свободу дій, а це для будь-якого режисера є вищим кайфом в професії, - додав Сергій.

Нагадаємо, влітку гурт "Бумбокс" представив унікальну виставку історії гурту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація