У новому "Вечірньому кварталі" без Зеленського президент все ж таки візьме участь

Перший випуск у новому форматі вийде на "1+1" вже цієї суботи.

Вже 25 травня на "1+1" відбудеться прем'єра довгоочікуваного нового випуску проекту "Вечірній Квартал", знімання якого відбувалися на початку травня в Туреччині.

Вперше за всю історію цієї програми в ній не брав участь лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський. Після перемоги на виборах президента України він залишив проекти, в яких багато років був режисером-постановником, автором, ведучим і актором.

Про що будуть жартувати актори у новому випуску, і хто із зірок візьме участь в записі програми телеглядачі дізнаються вже цієї суботи. Нагадаємо, знімання відбувалися в рамках 15-го ювілейного фестивалю "Весело".

Розпочнеться шоу з традиційного виходу всіх акторів на сцену. Під час першого номера під умовною назвою "Коронація оголеного генія" актор Євген Кошовий виявить бажання взяти керівництво колективом на себе.

Фото: Студія "Квартал 95"

"Тепер я відпускаю волосся, а ви всі голите голови", - буде одним з перших розпоряджень "Лисого". Далі відбудеться представлення глядачам нових акторів студії.

Нагадаємо, ними стали учасники команди "Дніпро" Ігор Ласточкін та Юрій Ткач, а також зірка "Ліги сміху", капітан команди "Стадіон Діброва" Володимир Мартинець.

"Ми - нове дихання "Кварталу", - радісно оголосить шоумен Юрій Ткач. - "Не може бути нове дихання ... з задишкою", - втихомирить свого колегу Степан Казанін. І, щоб перевірити акторські здібності нових учасників, "старигани" влаштують їм оригінальний батл і допит.

Євген Кошовий та Юрій Ткач / Фото: Студія "Квартал 95"

Оскільки знімання "Вечірнього Кварталу" відбувалися на мальовничому курорті, тема відпочинку в мініатюрах піднімалася не раз. Наприклад, був номер про роботу караоке-бару в Туреччині, і мініатюра про двох кумів, які вперше викликали додому жрицю кохання. Також хлопці покажуть пародію на проект "Давай одружимося", і як працює послуга "Тверезий водій". Ось, до речі, діалог двох персонажів цієї мініатюри.

- Що ж ви так напилися?

- Син народився.

- Ооо, тоді вітаю вас і дружину.

- Дружину не треба.

- Чому?

- Вона не в курсі.

Свій традиційний монолог в рамках шоу автор студії Валерій Жидков на цей раз побудує на чорному гуморі і представить, як би виглядала панахида за дуже поганою людиною. Що стосується зірок, в першій частині турецького випуску взяли участь групи "Антитіла", On I Ona і співачка NK. Більш того, Настя Каменських навіть погодилася зіграти в одному з постійних номерів "Вечірнього Кварталу" - "В гостях на сербському телебаченні". Так, Женя Кошовий в образі серба Трінке Брінчіча буде брати у співачки інтерв'ю, а в фіналі виконає її хіт "Тримай" сербською мовою.

Володимир Мартинець та Степан Казанін / Фото: Студія "Квартал 95"

Багато глядачів запитують себе, чи будуть у "Кварталі" продовжувати жартувати про політику і зокрема, про саме Володимира Зеленського. Судячи з нового випуску, відповідь ствердна, і хлопці, як і раніше, будуть показувати номери на нагальні політичні теми.

Так, в одному з них хлопці представлять, якою була реакція відомих політиків на прихід до влади Зеленського. Серед героїв - Андрій Парубій, Віталій Кличко, Надія Савченко. Сам же Володимир Зеленський хоч і буде відсутній на сцені, але в одній з мініатюр все-таки візьме участь.

Актори зателефонують йому через Skype, і під час розмови Зеленський дасть їм останні настанови. Серед них буде фраза: "Жартуйте вільно і про мене теж! Намагайтеся, щоб потім не сказали, що при Зеленському було краще".

У фіналі хлопці за традицією виконають зворушливу пісню, але цього разу вони присвятять її своєму другові, якому довелося залишити рідний колектив. "Ми могли б смішити зі сцени, і знімати смішне кіно. Але коли твоя Неня стоїть на колінах ... Це вже не смішно ... "

Дивіться новий випуск "Вечірній Квартал у Туреччині" вже цієї суботи. Початок програми на "1+1" - о 21:40.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація