У новому випуску "Світу навиворіт" винахідник караоке виконає хіт українського гурту

У новому випуску "Світу навиворіт" винахідник караоке виконає хіт українського гурту

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Дмитро Комаров у Японії знайшов винахідника пристрою, що допоміг мільйонам людей відчути себе справжніми зірками.

Сьогодні о 22.00 на "1+1" у новому випуску програми "Світ навиворіт" продовжиться захоплива подорож Японією екстремала Дмитра Комарова та оператора Олександра Дмитрієва.

Цікаво, що під час подорожі команді проекту вдалося розшукати винахідника пристрою, що допоміг мільйонам людей відчути себе справжніми зірками. Дмитро Комаров не тільки покаже перший екземпляр караоке, але і дізнається, чому його автор на ім’я Дайсуке так і не став мільйонером.

Дайсуке – дуже скромна людина і ніколи не співає у караоке. Проте, для програми "Світ навиворіт" він зробив виняток. Автор пристрою, який полюбляють мільйони аматорів співу, ексклюзивно для глядачів тревел-шоу заспіває українською та виконає зворушливий хіт гурту "Океан Ельзи" "Дівчина із іншого життя".

Олександр Дмитрієв та автор караоке / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Крім того, у новому випуску "Світу навиворіт" телеглядачі дізнаються, чи змінить своє рішення молода дівчина Яйо, яка втратила жагу до життя. Історія Яйо вже знайома глядачам з першого випуску циклу програм про Японію. Дмитро Комаров зустрів її біля скель, де вона намагалася вчинити самогубство. Щоб повернути їй віру в майбутнє та навчити любити життя, телеведучий запросив дівчину зустріти схід сонця на вершині "перлини" Японії – вулкані Фудзіяма. Сходження на "гору богів" Дмитра Комарова та молодої Яйо, а також неймовірні пейзажі, які відкриваються висоти майже 4 кілометри, телеглядачі побачать вже сьогодні ввечері.

Шлях на Фудзіяму / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Для мене сходження на гору – найкращий спосіб зробити перезавантаження і отримати заряд енергії. Це найкращий антидепресант. Кожна вершина – нова точка відліку життя. Людині, яка жодного разу не була на вершині, важко зрозуміти ці емоції, захват та ейфорію. Сподіваюсь, що сходження на вершину легендарного вулкану Фудзіяма допоможе дівчині переосмислити життя", – говорить Дмитро Комаров.

Побачити, чи вдасться Дмитру Комарову врятувати дівчину від самогубства, та дізнатись, чому автор караоке не став мільйонером, телеглядачі зможуть вже сьогодні о 22.00 на "1+1" у новому випуску "Світ навиворіт".

Повʼязані теми:

Наступна публікація