У Нью-Йорку почався суд над голлівудським продюсером Гарві Вайнштейном

У Нью-Йорку почався суд над голлівудським продюсером Гарві Вайнштейном

Фото: Associated Press

Наразі продюсер себе жертвою обставин більше не вважає.

У Нью-Йорку почався суд над голлівудським продюсером Гарві Вайнштейном, якому нещодавно було висунуто нові звинувачення в сексуальних злочинах.

Це людина, зі звинувачень якої в численних сексуальних зловживаннях та зґвалтуваннях протягом кількох десятків років восени 2017 почався всесвітній жіночий рух #MeToo, що об’єднав жертв насильства і гарасменту, йдеться у "ТСН.Ранок".

Тепер саме за зґвалтування двох жінок Вайнштейну загрожує від п'яти років ув'язнення до довічного строку. Засідання почалося із вступного слова обвинувачення і приголомшливих подробиць – зокрема, як Вайнштейн зненацька заходив до номеру акторки в самій білизні з дитячою олією в руках.

В Нью-Йорку почався суд над голлівудським продюсером Гарві Вайнштейном

В Нью-Йорку почався суд над голлівудським продюсером Гарві Вайнштейном

Захист 67-річного Вайнштейна наполягає, усі інтимні стосунки були добровільними, а жінки просто переслідували корисливу мету, погоджуючись на них.

Сам Вайнштейн раніше неодноразово називав себе жертвою обставин, однак, вийшовши з зали суду після засідання, на запитання репортера відповів, що так не вважає.

Фото: Associated Press

Нагадаємо, гучний скандал навколо голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна розгорівся 2017 року, його звинуватило у сексуальних домаганнях більше 80 жінок. А у грудні минулого року стало відомо, що Вайнштейну вдалося врегулювати поза судом конфлікти більш ніж з 30 передбачуваними жертвами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація