У подруги Селени Гомес, яка віддала їй нирку, почалася депресія

У подруги Селени Гомес, яка віддала їй нирку, почалася депресія

Селена Гомес та Франсія Раїса / Фото: Getty Images

Франсія Раїса розповіла, як почувалася після операції.

Близька подруга співачки Селени Гомес Франсія Раїса, яка віддала артистці свою нирку, зізналася, що їй було нелегко пережити післяопераційний період.

За словами Франсії, вона не лише довго оговтувалася фізично, але й психологічно їй було достатньо важко.

"Соціальний працівник, у якого я запитала, чого мені чекати, сказав, що мені буде нелегко, оскільки я втрачу те, що мені самій необхідно. Селена ж отримає те, що їй потрібно, тому відновлюватися вона буде швидше. І так воно і було. У нас з Селеною була депресія", - розповіла Раїса в одному з інтерв’ю.

Селена Гомес та Франсія Раїса / Фото: instagram.com/franciaraisa

Також раніше дівчина зізнавалася, що після операції їй не хотілося ані їсти, ані пити. Окрім того, на згадку про операцію у Франсії на животі лишився чималий шрам.

"Відновлення було дуже важким. Я не могла вести активний спосіб життя, тому я тільки ходила", - розповідала рятівниця Селени.

Селена Гомес та Франсія Раїса / Фото: Getty Images

Нагадаємо, операція знадобилася Селені Гомес через вовчак, який у неї знайшли декілька років тому. У травні 2017-го Гомес пересадили нирку, донором стала близька подруга знаменитості Франсія Раїса.

"Селена не просила Франсію, щоби та зробила аналіз на сумісність – Франсія така людина, яка сама запропонувала б зробити це заради будь-кого зі своїх друзів", - розповів інформатор, наближений до дівчат.

Повʼязані теми:

Наступна публікація