У поліції назвали причину смерті голлівудського актора Єльчина

У поліції назвали причину смерті голлівудського актора Єльчина

Згідно з висновком коронера, артист помер через "асфіксію внаслідок тупої травми".

У США триває розслідування причин смерті 27-річного голлівудського актора Антона Єльчина.

Так, поліція Лос-Анджелеса оприлюднила інформацію про те, що згідно з висновком коронера, Єльчин помер через "асфіксію внаслідок тупої травми".

"Смерть настала протягом однієї хвилини через сильний удар. Актор отримав смертельну травму грудей і голови", - уклали слідчі експерти.

Вони вважають, що найсильніший удар припав на грудну клітку і легені. Офіційні особи також зазначають, що не виявили в машині загиблого слідів алкоголю і наркотиків.

Окрім того, з'ясувалося, що автомобіль, який став причиною трагедії, мав заводський дефект у коробці передач. І це не перший випадок з автомобілями цього виробника.

Було зафіксовано понад 200 аварій позашляховиків через схожий дефект. За що у квітні цілий ряд машин був відкликаний з ринку.

На час трагедії 27-річний Антон Єльчин знімався у трилері  "Містер Мерседес" за романом Стівена Кінга. Прем'єра стрічки планувалася на 2018 рік.

Нагадаємо, у Fiat проведуть власне розслідування через загибель голлівудського актора Єльчина. Виробник авто з'ясує, чи могла його автівка стати причиною смерті зірки.

З’ясувались нові деталі смерті голлівудського актора Антона Єльчина

З’ясувались нові деталі смерті голлівудського актора Антона Єльчина

Повʼязані теми:

Наступна публікація