У шоу "Маскарад" Влад Яма в образі Каменських затверкував просто на сцені

У шоу "Маскарад" Влад Яма в образі Каменських затверкував просто на сцені

Танцівник позмагався у ліпсінк-баттлі з Юрієм Ткачем.

У суботу, 24 жовтня, на телеканалі "1+1" вийшов четвертий випуск найзагадковішого шоу країни "Маскарад".

Глядачі побачили запеклу та веселу боротьбу між зірковими командами ПТП та MONATIK та виступи фантастичної сміливої Кака, таємничого Коня у пальто, кокетливої Кенгуру, а також двох нових героїв – Лицаря, через чиї сталеві обладунки проросли квіти, та епатажного Барана-репера.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Здивувала всіх виконанням запального хіта It's Raining Men кокетлива Кенгуру. Якщо минулого ефіру Кенгуру запросила на тверк-батл MARUV, то цього разу вирішила перевірити, наскільки вправно виконує цей стиль танцю Наталя Могилевська.

Вразив глядачів та учасників зіркових команд новий учасник — Лицар Квіткове серце. Він так довго веде битву за справедливість, що через пережиті людські біди з його серця через металеві обладунки проросли квіти. Він найвідважніший із супегероїв. Його пристрасть — це романтичні балади, однак досі він нікому не зізнався, що вміє співати і читати вірші.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

На сцені "Маскараду" Лицар зачитав вірша Ліни Костенко та заспівав українську народну пісню "Цвіте терен".

За правилами проєкту, кожного епізоду один із фантастичних героїв, який найкраще замаскувався, вирушає одразу до суперфіналу, а двоє потрапляють до "зони ризику". Рішення приймає головний рефері проекту Юрій Горбунов на власний розсуд, оперуючи досвідом та беручи до уваги реакцію зали та зіркових команд. Цього разу до суперфіналу він відправив Кака, до наступного епізоду пройшли Кенгуру та Баран-репер, а у "зону ризику" потрапили Кінь і Лицар.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

За право першими відгадати ім’я супер героя зіркові команди змагались у "ліпсінк-батлі", в межах якого Влад Яма та Юрій Ткач представили свої пародії на NK та хіт "Еlefante". Чоловіки у сукні з рожевого латексу та довгій перуці настільки вжилися в образ, що сміливо повторювали всі відверті та спокусливі рухи із кліпу NK. Переможцем у "ліпсінк-батлі" став Влад Яма, який  затверкував просто на сцені шоу.

Команда  переможців у "ліпсінк-батлі", капітаном якої є MONATIK, отримала шанс першими назвати, хто ж приховується у костюмі Лицаря чи Коня. Команда вирішила розсекретити Коня. Учасники зіркової команди припустили, що під костюмом ховається телеведуча Леся Нікітюк, і вгадали, заробивши вже вдруге 10 балів, заливши позаду команду ПТП із рахунком 20:0.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Кінь – це моє альтер-его, я з дитинства працюю, як кінь

прокоментувала свій образ Леся.

Нагадаємо, у проєкті "Маскарад" вперше в Україні співведучим Юрія Горбунова став діджитальний герой Лайк, який з’являється на екранах глядачів та спілкується з учасниками.

Над адаптацією шоу працює команда Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка та команда режисерів-постановників шоу Марія Григоращенко, Наталія Лисенкова та Наталія Ровенська.

Дивіться найзагадковіше шоу цієї осені "Маскарад" щосуботи о 20:20 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація