Дмитро Комаров передав #танціззіркамиchallenge відомій балерині Катерині Кухар

Дмитро Комаров передав #танціззіркамиchallenge відомій балерині Катерині Кухар

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зірка стане учасницею проекту.

Телеканал "1+1" продовжує грандіозний #танціззіркамиchallenge, в рамках якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті "Танці з зірками".

Минулого тижня стали відомі імена вже чотирьох зірок проекту. Так, незмінним ведучим "Танців з зірками" залишиться Юрій Горбунов, а от яку роль виконають популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма досі залишається головною інтригою проекту. 

Українськи зірки продовжують дивувати Україну та один за одним розкривають свої імена.

Сьогодні ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" на телеканалі "1+1" Дмитро Комаров прийняв виклик від Влада Ями та зізнався, що у проекті вперше спробує свої сили на паркеті:

"Я ніколи не танцював, але все ж таки приймаю #танціззіркамиchallenge. Це точно буде весело, адже я буду вчитися танцювати на головній сцені країни", - не приховуючи емоцій, сказав мандрівник.

Цікаво, що на відео Дмитро продемонстрував свої перші танцювальні па і пообіцяв удосконалити навички на "Танцях з зірками".

Своєю чергою ведучий передав #танціззіркамиchallenge всесвітньо відомій балерині Катерині Кухар. А Катерина, вже традиційно, сама повідомить у соціальних мережах, яку роль виконає у проекті та кому передасть #танціззіркамиchallenge.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Катерина Кухар -  всесвітньо відома балерина, міжнародний викладач танцю, Заслужена артистка України та прима-балерина Національної опери України, 2016-го року була нагороджена Орденом княгині Ольги III ступеня. Катерина гастролює у країнах Європи, Канади, США, Японії, Кореї, Китаї та ін. Відома артистка є членом журі багатьох міжнародних балетних конкурсів і фестивалів, а  у Національній опері України виконує провідні ролі практично всього репертуару.

Учасниця оновленого проекту "Танці з зірками" / Фото: viva.ua

Протягом наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачам не стане відомий повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти продемонструють перші танцювальні па та відкриють ім'я наступного учасника "Танців з зірками".

Зазначимо, що оновлені "Танці з зірками" вражатимуть глядачів сучасними танцями, неповторними костюмами та інноваційним павільйоном 360⁰.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Перший сезон відомого танцювального проекту здобув високу прихильність телеглядачів та став одним із найбільш рейтингових розважальних шоу в історії українського телебачення. За правилами проекту, десять професійних танцівників складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Стежте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу "1+1" та на сторінках зірок.

Оновлений проект "Танці з зірками" телеглядачі "1+1" побачать вже у наступному телесезоні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація