Учасниці "Модель XL" продефілюють у спідній білизні у пожежній частині

Сьогодні глядачі побачать новий випуск революційного проекту.

Сьогодні о 21:45 на телеканалі "1+1"  глядачі побачать новий випуск революційного проекту "Модель XL", у якому дівчата навчатимуться мистецтву зваблення під пильним наглядом суворого журі Тетяни Мацкевич, Андре Тана та Богдана Юсипчука.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Саме під час цього випуску стане зрозуміло, хто із  конкурсанток потрапить до півфіналу проекту та стане ще на крок ближчим до головного призу – перемоги у проекті, фотосесії в Парижі та обкладинки українського глянцевого журналу Elle.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Протягом тижня випробувань дівчатам потрібно буде привернути увагу своїх партнерів за знімальним майданчиком трьома різними способами: спершу - лише поглядом, не торкаючись чоловіка, під час наступного конкурсу - поцілунком і наприкінці -  палким дефіле у спідній білизні.

Так, під час  одного із конкурсних днів компанію пишним красуням складе популярний ведучий ранкової програми "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв, який зіграє роль шпигуна, а дівчата будуть фатальними красунями. 

Єгор Гордєєв / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Учасницям необхідно буде звабити ведучого лише поглядом та своєю енергетикою, як у популярному фільмі про агента 007. Окрім того, дівчата також змагатимуться за рекламний контракт із брендом жіночих панчох. Але як виявилося, вже із першим випробуванням конкурсанткам буде складно впоратися.

Тетяна Мацкевич зазначила, що межа між спокусою та вульгарністю дуже тонка, і кожна жінка має навчитися не перетинати її, але не усім пишним красуням це вдасться.

Ще одне випробування змусить дівчат забути про свої комплекси, адже цього разу їм доведеться під час знімань рекламного ролику губної помади поцілувати незнайомця. Андре Тан, який був присутній на випробуванні та допомагав дівчатам комфортніше почуватися в новій для себе ролі, був розлючений через результат їхньої роботи, адже деякі з красунь відмовилися виконувати умови конкурсу.

Анна Добриднєва / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Останнім змаганням тижня стане звабливе дефіле у спідній білизні у пожежній частині. Окрім суддів проекту, показ  учасниць оцінюватимуть співачка Анна Добриднєва, український дизайнер Серж Смолін та пожежники. Саме вони, під час появи дівчат на подіумі, будуть підіймати таблички та оцінювати дефіле кожної з них. Та конкурсантка, яка отримає найбільшу кількість балів від глядачів, стане переможницею змагання.

Серж Смолін / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Хто із дівчат опанує мистецтво зваблення та вразить суддів природньою сексуальністю, а хто із них залишить проект за кілька кроків до фіналу, глядачі дізнаються сьогодні о 21:45 на телеканалі "1+1" у проекті "Модель XL".

Наступна публікація