Учасниця "Холостяка" Аліна Єршова зізналася, що її кликав на побачення Слава Дьомін

Учасниця "Холостяка" Аліна Єршова зізналася, що її кликав на побачення Слава Дьомін

Аліна Єршова та Слава Дьомін

Дівчина поділилася, як склалися у неї стосунки з шоуменом.

Учасниця реаліті "Холостяк-12" з Алексом Топольським Аліна Єршова, як з'ясувалося, припала до душі ведучому Славі Дьоміну.

Про це Аліна розповіла під час розмови з Victoria Siroklyn. Свою симпатію дівчині шоумен висловив ще на пост-шоу проєкту. Та після цього наполегливий Дьомін почав шукати зустрічі з Аліною. Ведучий розшукав телефон Єршової та зв'язався з нею у соцмережах.

"Дійсно, Славі я сподобалася. Якщо чесно, я одразу у вир з головою не кидаюся, тим паче я не знаю Славу. Знаю, що це друг Алекса. У мене було таке одразу стереотипне мислення: скажи мені хто твій друг, я скажу тобі хто ти. Але Слава одразу після знімань звідкись знайшов мій номер телефону, я знаю, що до знімальної групи ходив , запитував. І в когось все ж таки знайшов. Він мені писав і в Instagram, і в Telegram. Потім ми спілкувалися про те, що це не було грою на камеру, я йому дійсно сподобалась. Мені було приємно, це було по-чоловічому", - прокоментувала Аліна.

Аліна Єршова

Єршова зізналася, що Дьомін кликав її неодноразово зустрітися, втім дівчина знаходила причини для відмови.

"Він запросив мене пообідати, потім повечеряти. Але мені не вдалось піти, бо я мала свої справи і ми якось так і не зустрілися. Але до сьогодні ми з ним дуже добре спілкуємось. І новорічне його привітання було, що Аліна вітаю тебе, сподіваюсь, ми побачимося в цьому році", - поділилася Аліна.

За словами Єршової, вона відкладає цю зустріч, бо їй потрібен час відновитися від усього, що відбулося у її житті, для того, щоб вступити у нові стосунки:

"Я якось це все відкладаю. Можливо колись, не знаю. Поки що так. Певно, я зараз більше зосереджена на собі, я морально трохи втомилася. Війна, плюс проєкт, який забрав сил внутрішніх. Щоб почати нові стосунки мені треба відпочити, якось відновитися", - пояснила Аліна.

Слава Дьомін / Фото: instagram.com/slavademin_official

До речі, у нещодавньому інтерв'ю "Слава+" Дьомін підтвердив, що йому сподобалася учасниця "Холостяка", втім не сказав хто. Ведучий ділився, що у нього досі до дівчини є симпатія.

Нагадаємо, нещодавно ще одна учасниця "Холостяка" Юлія Кавчук вперше показала свого бойфренда. Дівчина зустрічається з бразильським футболістом.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація