Учасниця "Маленьких гігантів" порівняла Катю Осадчу з черепашкою

Відбулася прем'єра дитячого талант-шоу на каналі "1+1".

У першому епізоді національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", яке покаже дітей-індиго, маленькі вокалісти, танцюристи і таланти оригінального жанру боролися за місця в командах зіркових наставників Ольги Фреймут, Володимира Горянського і Насті Каменських.

Зірки проекту не лише оцінювали виступи маленьких учасників, але й приймали критику та поради від безпосередніх дітей.

Так, найменша учасниця проекту порадила Ользі Фреймут попрасувати одяг і змінити макіяж. Для макіяжу очей маля рекомендувало використовувати тіні червоного кольору.

А от юна учасниця команди Володимира Горянського Єва Коцюба, яка представляє оригінальний жанр, зі сцени проекту зробила сміливу заяву.

"Від вас є якийсь сенс, але я не знаю який, особливо від цієї жінки зліва", - маючи на увазі Олену Шоптенко.

Наталія Могилевська запитала у Єви, на кого з тварин схожі судді. На що маленька дівчинка назвала Олену Шоптенко віслюком, Юрія Горбунова - биком, Катю Осадчу - черепашкою, а саму Могилевську - кролицею.

А ось те, як аргументувала свій вибір дівчинка, змусила сміятися до сліз і глядацький зал, і суддів: "Вам потрібно змінити колір волосся, - сказала вона Шоптенко. - Я хочу, щоб на світі була одна блондинка - Єва".

Зазначимо, в першому ефірі було сформовано три з шести дитячих команд. У кожній команді опинилося 4 учасники: вокаліст, пара танцюристів і талант оригінального жанру. У наступному епізоді будуть сформовані команди Ірми Вітовської, Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої. Переможцем проекту стане ціла команда.

Нагадаємо, наставниця "Маленьких гігантів" Ірма Вітовська "всиновила двійню".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація