Учасниця Spice Girls Мел Бі приголомшила зізнанням про секс з колегою за гуртом

Учасниця Spice Girls Мел Бі приголомшила зізнанням про секс з колегою за гуртом

Фото: Associated Press

Співачка проговорилася під час інтерв'ю у програмі Good Morning Britain.

Популярна співачка, учасниця гурту Spice Girls Мел Бі, яка нещодавно показала не найкраще архівне фото гурту, наразі приголомшила неочікуваним зізнанням.

Артистка під час інтерв'ю у програмі Good Morning Britain зізналася, що у неї був інтимний зв'язок з колегою за гуртом Джеррі Голлівелл, повідомляє видання Daily Mail.

"Ми були найкращими подругами. Це просто сталося. Вона зненавидить мене за це, бо вона зараз уся така пишна в своєму заміському маєтку, але це факт. Це просто сталося, і ми просто посміялися з цього і все. У неї були прекрасні груди", - заявила Мел Бі.

Фото: Associated Press

На запитання ведучого, було це раз чи декілька, Мел Бі, відповіла, що тільки один раз.

"Тепер я це сказала. Справу зроблено. Вона мене вб'є, і її чоловік мене вб'є", - додала співачка.

Однак зізнання Мел Бі шокувало не тільки ведучого, глядачів та шанувальників, а й іншу учасницю колективу Мел Сі, яка була присутня у залі.

Фото: YouTube

Також повідомляється, що одразу після шоу Мел "у паніці" зробила телефонний дзвінок, щоб вибачитися перед Джеррі, оскільки побоюється, що такі відвертості можуть зруйнувати її 25-річну дружбу з Джеррі, яка вже давно заміжня і щаслива в шлюбі.

Коментаря Джері Холлівелл поки немає, але подейкують, що подібні факти її дуже засмучують.

"Вийшовши заміж за Крістіана, Джеррі щосили намагалася розправитися з образом легковажної тусовщиці і стати зразковою матір'ю і дружиною", - заявляють інсайдери.

Нагадаємо, Мел Бі вміє шокувати скандальними зізнаннями. Так, нещодавно співачка розповіла, як випила 200 пігулок у спробі самоубства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація